Skicka en bokningsförfrågan till vårt Service Center genom att fylla i nedanstående bokningsformulär. En av våra servicerådgivare kontaktar dig inom kort för kostnadsförslag och tidsbokning.

Service eller reparation?
ServiceReparation

Ange bilens registreringsnummer*:

Ange bilens ungefärliga mätarställning i mil*:

Önskat datum (åååå-mm-dd):

Önskar lånebil?
Ja, tack!Nej, tack!

För- och efternamn*:

Telefon (dagtid)*:

E-post*:

Eventuell kod / rabattkod:

Övriga upplysningar:

Kontakta vår verkstad

Telefon: 0500-38 17 20

Adress

Servicevägen 3
541 61 Skövde

Öppettider

Vardagar: 07.00-17.00

Daniel Sjögren, servicerådgivare
Daniel Sjögren

Servicerådgivare
0500-38 17 22

Fredrik Bergman, servicerådgivare
Fredrik Bergman

Servicerådgivare
0500-38 17 21

Varför regelbunden service är viktigt

Följ servicebokens föreskrifter om regelbundet underhåll så förblir din bil pålitlig och säker. Vår verkstad har den rätta utrustningen, är utbildade för att ta hand om din Hyundai och har tillgång till Hyundai Original reservdelar.

Vi är experter på Hyundai

Vi utför alltid service och reparationer enligt fabrikens senaste rekommendationer. Vi har tillstånd att hantera eventuella garantiarbeten och tekniska uppgraderingar rekommenderade av Hyundai-fabriken i samband med service. Vi kontrollerar också om det finns mjukvaruuppdateringar för din bil och uppdaterar den i så fall med dessa.

Våra certifierade tekniker är specialister på Hyundai, med en omfattande utbildning och kontinuerlig fortbildning. Så fort en ny modell kommer utbildas alla våra tekniker inom den. Därför kan du vara säker på att vi till 100 % kan just din Hyundai.

Prisvärd service

Vår service är prisvärd – var noga med att kontrollera att samma kontrollpunkter och åtgärder ingår när du jämför priser och innehåll. Kontrollera att du verkligen får vad du betalar för.