Bli en del av en laddbar rörelse

Mer är 70 % av Kias försäljning idag är laddbar. Men varken vi eller Kia nöjer oss med detta. Målet för 2021 är att mer än 80 % av vår försäljning ska vara laddbara bilar. Med förmånliga privatleasingpriser på familjekombin Kia Ceed Sportswagon Plug-In Hybrid och sportiga crossovern Kia XCeed Plug-In Hybrid, gör vi och Kia det möjligt för fler att bli en del av en laddbar rörelse. Upptäck miljöfördelarna och hitta din favorit. Det är enkelheten med att köra laddbart.

Med plats för alla äventyr

Privatleasa nu från

2 995 kr/mån*

Laddbara Kia Ceed SW, som utsågs till vinnare av Teknikens Världs stora Bilpris 2021, tar dig upp till 50 km på el. De generösa och rymliga lastmöjligheterna innebär att du har gott om utrymme för hela familjens aktiviteter och äventyr. 

En ny väg framåt

Privatleasa nu från

3 295 kr/mån*

Laddbara Kia XCeed Plug-In Hybrid är en sportig och uppkopplad crossover som bjuder på riktig körglädje. Bland utmärkande detaljer märks utformningen av den distinkta grillen, de unika led-strålkastarna och 3D-baklyktorna och de sofistikerade aluminiumfälgarna.

En Kia XCeed Plug-In Hybrid som kör på landsväg under sommarkvällen

Privatleasing – när en bra affär blir bättre

Privatleasing av en Kia är en bra affär. Om du dessutom privatleasar en laddhybrid blir den ännu bättre. Lägre bränslekostnader och lägre skatt gör att den totala månadskostnaden minskar. Dessutom har vi riktigt bra privatleasingerbjudanden på våra laddhybrider.

Beställ din laddhybrid från Kia idag – hos Svenska Motor i Lidköping, Mariestad eller Skövde!

Kias 7 åriga nybilsgaranti

Litar man på kvaliteten hos sina bilar så vågar man lämna garantier. Det är därför Kia har branschens längsta nybilsgaranti på hela sju år. Det är kvalitet på riktigt. Nybilsgarantin följer din bil när den byter ägare. Det är en av orsakerna till att en begagnad Kia har ett så bra andrahandsvärde. Du får dessutom fri assistans och upp till sju års fria kartuppdateringar när du servar din Kia hos en auktoriserad Kia-verkstad.

Läs mer här om Kias 7-åriga nybilsgaranti

Bränsleförbrukning blandad körning enligt WLTP: Kia Ceed SW Plug-In Hybrid:  1,3-1,5 l/100 km, CO₂ -utsläpp 29-33 g/km, XCeed Plug-In Hybrid 1,7 l/100 km, CO₂ -utsläpp 38 g/km. Erbjudandet gäller ordertecknade bilar t.o.m. 31/8-2021 och registrering senast den 30/9-2021 eller så långt lagret räcker, endast modellår 2021 och kan ej kombineras med andra rabatter eller företagsavtal. Privatleasing: 36 mån, uppläggnings- och administrationsavgift tillkommer. Rörlig ränta. Max körsträcka 4 500 mil. Onormalt slitage och övermil debiteras utöver leasinghyran. Sedvanlig kreditprövning. Försäljningsinformation:  70 % laddbar försäljning gäller för jan-april 2021 enligt Vroom. Bilarna på bilderna kan vara extrautrustade. Med reservation för eventuella felskrivningar.