Elfarenhet*Upptäck Kia e-Niro

Kia kan det här med el. De är störst på laddhybrider, över 70% av Kias försäljning är elektrifierad och vill du komma riktigt långt på el, ja, då ska du välja en Kia. All den erfarenheten eller elfarenheten som Kia kallar det har vi samlat i Kia e-Niro. Provkör och upplev tystnaden. Privatleasa nu från 3 350 kr/mån.

Kia e-Niro

Privatleasa nu från

3 350 kr/mån*

Ska du penda till jobbet eller skjutsa till träningen? Eller köra hela vägen till sommarstugan? Kia e-Niro är anpassad för både stadskörning och långresor ända upp till 45 mil på en enda laddning. Med en snabbladdare på 80 kW så laddas batteriet från 20 % till 80 % på 42 minuter. Njut av en tyst körupplevelse och känslan av att inte släppa ut någon koldioxid alls när du kör.

Privatleasing – när en bra affär blir bättre

Privatleasing av en Kia är en bra affär. Om du dessutom privatleasar en laddhybrid blir den ännu bättre. Lägre bränslekostnader och lägre skatt gör att den totala månadskostnaden minskar. Dessutom har vi riktigt bra privatleasingerbjudanden på våra laddhybrider.

Beställ din laddhybrid från Kia idag – hos Svenska Motor i Lidköping, Mariestad eller Skövde!

Kias 7 åriga nybilsgaranti

Litar man på kvaliteten hos sina bilar så vågar man lämna garantier. Det är därför Kia har branschens längsta nybilsgaranti på hela sju år. Det är kvalitet på riktigt. Nybilsgarantin följer din bil när den byter ägare. Det är en av orsakerna till att en begagnad Kia har ett så bra andrahandsvärde. Du får dessutom fri assistans och upp till sju års fria kartuppdateringar när du servar din Kia hos en auktoriserad Kia-verkstad.

Läs mer här om Kias 7-åriga nybilsgaranti

* Från 3 350 kr/mån gäller e-Niro modellår 2022 (MY22). Erbjudandena gäller ordertecknade bilar t.o.m. 31/3–2022 eller så långt lagret räcker. Bränsleförbrukning blandad körning e-Niro 0 l/100 km och CO2-utsläpp 0 g/km. Blandad elförbrukning 15,9 kWh/100 km enligt körcykeln WLTP. Försäljningsstatistik: Vroom jan-dec 2020. Fordonsskatt betalas av kunden. Lokala prisavvikelser kan förekomma. Bilarna på bilderna kan vara extrautrustade. Med reservation för eventuella felskrivningar