Hos Svenska Motor i Skövde

Upplev nya Forester e-Boxer
hos Svenska Motor

Forester e-Boxer är helt nyutvecklad och byggd på Subarus nya plattform som har högsta betyg i alla säkerhetsklasser. Lastkapacitet, funktioner och dragförmåga har högsta prioritet – egenskaper som historiskt gjort Forester till favorit och ett förstahandsval för aktiva familjer.

Hela utvecklingsprocessen har haft dig som ägare i fokus. Välkommen att uppleva och provköra den hos oss på Svenska Motor i Skövde.

Forester e-Boxer finns i
Base, Active, Ridge och Summit.

Pris från 374.900:-

  • El-assisterad Boxermotor, 150+17 hk (194+65 Nm)
  • Dragvikt B-körkort 1315 kg (1870 kg utökat B-körkort)
  • Alltid fyrhjulsdrift
  • Automatlåda Lineartronic
  • 3 års fri service*

Säkerhet

Stora glasytor och smala stolpar ger nya Forester klassledande runt-om-sikt, vilket bidrar till säkrare och mer avslappnad körning. Full koll på omgivningen och en logiskt uppbyggd förarmiljö med lättlästa instrument gör att du alltid kan ha fokus på vägen.

Exteriör

Breda fotsteg innanför bakdörrarna hjälper dig att nå lasten på taket. Dörrar som täcker trösklarna gör att du inte behöver bli smutsig bara för att bilen är det. BI-LED-strålkastare med automatisk dagsljusfunktion, dimljus och kurvljus.

Interiör

På insidan finns en massa smarta funktioner och system som gör upplevelsen i en Forester e-Boxer fulländad. Ansiktsigenkänning hjälper till att ställa in förarstolen, klimatanläggningen och backspeglarna. I baksätet finns sätesvärme, eluttag, luftkonditionering och ett generöst mittarmstöd. Från bagageutrymmet går det att fälla baksätet direkt.

Bränsleförbrukning blandad körning 8,1 l/100 km, CO2-utsläpp 185 g/km (WLTP). Bilen på bilderna kan vara extrautrustade. * Eller vid 1500, 3000 och 4500 mil.