Helt nya Kia XCeed

En säker och rymlig crossover

Äntligen är det dags för premiär för Kia XCeed. Låt oss på Svenska Motor presentera en urban crossover som kombinerar de praktiska egenskaperna från en suv med en sportig förpackning och körupplevelse. Kia XCeed erbjuder en lång rad av avancerade säkerhets- och assistanssystem samt uppkopplade tjänster. Bagageutrymmet rymmer 426 liter och är delbart (40/20/40).

XCeed 1.4 T-GDI 140 HK ADVANCE

Introduktionspris från

236.500 kr

Uppgradera till ADVANCE PLUS
inkl. DCT: 34.900 KR

Helt nya XCeed är utrustad med bl.a. 18” aluminiumfälgar, ACC 2-zons klimatanläggning, autobroms, Bluetooth® med röststyrning, 10,25” pekskärm med navigationssystem och spegling av mobiltelefoner via Apple CarPlay™ och förberedd för Android Auto™, backkamera med dynamisk projicering, eluppvärmbar och justerbar läderklädd ratt, fäll-/delbart ryggstöd bak (40/20/40), helljusassistans automatisk avbländning, aktiv filhållningsassistans och trötthetsvarnare. 

XCeed kommer som laddhybrid i slutet av januari 2020. 

En enad front

Ju mer du tittar fronten av nya Kia XCeed, desto med imponerande design ser du. Små men viktiga detaljer som de horisontella luftbladen i grillen höjer utseendet och förbättrar luftintaget. En diskret främre hasplåt i matt krom samspelar med grillen och ger hela bilen ett mer vågat och kaxigt uttryck.

10,25″ pekskärm med navigation.
Förberedd för UVO Connect

Tack vare den rejäla 10,25″ skärmen med pekfunktion och navigation kan du alltid ta snabba beslut för att hitta vägen till nästa äventyr. Förberedelsen för UVO Connect, ett system som kopplar ihop bilen med omvärlden och din mobil, ger dig tillgång till en rad avancerade system som gör äventyret än mer minnesvärt.

Designade detaljer

Ännu mer spännande interiör får du med det valbara Yellow-Pack med gula sömmar i honungsmönster, stilfulla gula detaljer på instrumentbrädan och i dörrpaneler samt svart tak.

Ceed SW Plug-In Hybrid
Familjen Ceed är snart laddbara

Familjen Ceed får snart tillökning av två laddhybrider. Helt nya Kia XCeed Plug-In Hybrid lanseras i början av nästa år, anmäl ditt intresse redan idag. 

Kias 7-åriga nybilsgaranti

Litar man på kvaliteten hos sina bilar så vågar man lämna garantier. Det är därför Kia har branschens längsta nybilsgaranti på hela sju år. Det är kvalitet på riktigt. Nybilsgarantin följer din bil när den byter ägare. Det är en av orsakerna till att en begagnad Kia har ett så bra andrahandsvärde. Du får dessutom fri assistans och upp till sju års fria kartuppdateringar när du servar din Kia hos en auktoriserad Kia-verkstad.

Läs mer här om Kias 7-åriga nybilsgaranti

Alla erbjudanden gäller levererade bilar t.o.m. 30/11 2019 eller så långt lagret räcker. Erbjudandena kan ej kombineras med andra rabatter eller företagsavtal och gäller endast lagerbilar. Bränsleförbrukning blandad körning Kia XCeed 1.4 T-GDi DCT Advance Plus 5,9 l/100 km och CO2-utsläpp 134 g/km enligt körcykeln NEDC och 6,8 l/100 km och CO2-utsläpp 156 g/km enligt körcykeln WLTP. Bilarna på bilderna kan vara extrautrustade. Utrustning varierar beroende på version. Lokala prisavvikelser kan förekomma. Med reservation för felskrivningar.