Passa på för omgående leverans
Kia Niro Hybrid inkl vinterhjul

Kia Niro Hybrid

Pris från

2 677 kr/mån*

inklusive vinterhjul

En rymlig crossover som kombinerar det bästa av två världar. Rymlig kupé och generösa lastutrymmen tillsammans med parallella hybridsystem ger en skönare och grönare körning. Gäller lagerbilar för snabb leverans med vinterhjul på köpet.

ModellPaketFärgRegnrPris/mån
Niro HybridAdvance PlusDeep Cerulean BlueRLB46T2 782 kr/mån
Kias 7 åriga nybilsgaranti

Litar man på kvaliteten hos sina bilar så vågar man lämna garantier. Det är därför Kia har branschens längsta nybilsgaranti på hela sju år. Det är kvalitet på riktigt. Nybilsgarantin följer din bil när den byter ägare. Det är en av orsakerna till att en begagnad Kia har ett så bra andrahandsvärde. Du får dessutom fri assistans och upp till sju års fria kartuppdateringar när du servar din Kia hos en auktoriserad Kia-verkstad.

Läs mer här om Kias 7-åriga nybilsgaranti

Erbjudandena gäller utvalda modeller och bilar i lager hos Svenska Motor så länge lagret räcker. * Månadskostnad baserad på bilens pris, 280 000 kr med en kontantinsats på 20% (56 000 kr) och ett restvärde på 150 000 kr (drygt 53%) med en ränta på 3,95%. Avi- och uppläggningsavgift tillkommer. Bränsleförbrukning blandad körning Niro Hybrid 4,8 l/100 km, CO2-utsläpp 110 g/km. enligt körcykeln WLTP. Fordonsskatt betalas av kunden. Med reservation för eventuella felskrivningar