Nya Kia Stonic för direkt leverans

Nya Kia Stonic är en crossover med modern och kaxig design. Passar fint som en liten familjebil, pendlarbil eller för dig som smidigt vill ta dig fram i urban miljö med god position från förarmiljön. I utrustningslistan märks bland annat Apple CarPlay & Android Auto, farthållare, backkamera, rattvärme och aluminiumfälgar 16″. Välj gärna till några av våra populära tillbehör som vinterhjul, dragkrok, gummimattor eller extrabelysning i bagageluckan.

Nya Kia Stonic

Hos Svenska Motor finns ett antal bilar hemma för snabb leverans!

Köp nu

189 900 kr

Tillägg för metallic-lack.

Tidigare pris 213 900 kr + metallic-tillägg.

Vinterhjul

Vinterdäck friktion och aluminiumfälgar 15″. Från:

8 500 kr

Dragkrok

Fast. Monterat & klart.

10 700 kr

Gummimattor

För hela kupén.

1 135 kr

Belysning bagagelucka

Monterat & klart.

2 900 kr

Extra golvbelysning kupé

Monterat & klart.

5 280 kr

Kias 7 åriga nybilsgaranti

Litar man på kvaliteten hos sina bilar så vågar man lämna garantier. Det är därför Kia har branschens längsta nybilsgaranti på hela sju år. Det är kvalitet på riktigt. Nybilsgarantin följer din bil när den byter ägare. Det är en av orsakerna till att en begagnad Kia har ett så bra andrahandsvärde. Du får dessutom fri assistans och upp till sju års fria kartuppdateringar när du servar din Kia hos en auktoriserad Kia-verkstad.

Läs mer här om Kias 7-åriga nybilsgaranti

Kia Stonic blandad körning enligt körcykeln WLTP: 5,5-5,7 l/100 km och CO₂-utsläpp 125-129 g/km. Erbjudandet gäller så länge lagret räcker. Bilarna på bilderna kan vara extrautrustade. Med reservation för eventuella felskrivningar