Helt nya Kia Sorento
Plug-In Hybrid

Lanseras nu

Helt nya Kia Sorento Plug-In Hybrid lanseras för att de val vi gör idag, påverkar oss alla imorgon. Fyrhjulsdrift som standard, hög komfort för upp till sju passagerare, låga 38 CO2 g/km och alla de fördelar som elektrifierad körning innebär – det är därför SUV:en Kia Sorento Plug-In Hybrid kan bli en del av omställningen.
Pris från 569 900 kr (klimatbonus ej inräknad). Förmånsvärde från 2 349 kr/mån*.

Boka en personlig visning av nya Sorento Plug-In Hybrid

Sorento Plug-In Hybrid Action

1.6 T-GDi automat AWD

Månadskostnad från

5 982 kr/mån*

Pris

569 900 kr

Sorento Plug-In Hybrid Advance

1.6 T-GDi automat AWD

Månadskostnad från

6 296 kr/mån*

Pris

599 800 kr

Sorento Plug-In Hybrid Advance Plus

1.6 T-GDi automat AWD

Månadskostnad från

6 610 kr/mån*

Pris

629 700 kr

Vardagskörning på bara el

Laddhybriden är det perfekta alternativet för dig som vill kombinera det bästa av två världar i din bil. Många av vardagskörningarna till affären eller träningen kan göras på el, medan bilen slår om och använder förbränningsmotorn när du t.ex. ska iväg på längre resor.

Fyrhjulsdriven för äventyr och vinterväglag

Helt nya Kia Sorento Plug-In Hybrid är utrustad med fyrhjulsdrift som standard. Fyrhjulsdrivna bilar ger bättre framkomlighet än tvåhjulsdrivna. Perfekt när du ska ta med familjen på äventyr eller för vintervägarnas snö och slask.

7-sitsig SUV

Nya Kia Sorento Plug-in Hybrid erbjuder hög komfort för upp till sju passagerare. Behöver du lasta något stort eller bara behöver mer bagageutrymme? Fäll andra och tredje sätesraden och få hela 1988 liter att tillgå i lastkapacitet.

Modern teknik som underlättar

Som standard finns ett brett utbud av uppkopplade tjänster, förarhjälpmedel och komfortlösningar i helt nya Kia Sorento Plug-In Hybrid. Alla funktioner och detaljer uträknade för att ge en smartare och säkrare körning.

Mando Diao x Kia – samarbete med enad drivkraft

Kia har alltid valt sina egna vägar. Vår helt nya Kia Sorento Plug-In Hybrid är ännu ett bevis på Kias strävan efter att ta omställningen till elektrifierat på allvar och att våga tänka nytt. Några andra som också vågar tänka fritt och följa sina drömmar och visioner är Mando Diao. Kia Sorento Plug-In Hybrid lanseras därför tillsammans med det folkkära bandet. Vi, Kia och Svenska Motor, kallar det för ett samarbete med en gemensam drivkraft – både omställningen till elektrifierat och familjen står i fokus.

Mando Diaos nya låt ”Vi lever nu” finns där låtar finns!
Lyssna på Spotify.

Kias 7 åriga nybilsgaranti

Litar man på kvaliteten hos sina bilar så vågar man lämna garantier. Det är därför Kia har branschens längsta nybilsgaranti på hela sju år. Det är kvalitet på riktigt. Nybilsgarantin följer din bil när den byter ägare. Det är en av orsakerna till att en begagnad Kia har ett så bra andrahandsvärde. Du får dessutom fri assistans och upp till sju års fria kartuppdateringar när du servar din Kia hos en auktoriserad Kia-verkstad.

Läs mer här om Kias 7-åriga nybilsgaranti

Helt nya Kia Sorento Plug-In Hybrid kommer första kvartalet 2021. Erbjudandet gäller ordertecknade bilar t.o.m. 28/2 2021 eller så långt lagret räcker. Bränsleförbrukning blandad körning 1,6 l/100 km, CO2 -utsläpp 38 g/km, enligt WLTP. *Förmånsvärde: kostnaden för föraren motsvarar den skatt denne får betala per månad för bilförmånen, baserat på en marginalskatt på 50%. Lokala prisavvikelser kan förekomma. Bilen på bilderna kan vara extrautrustad. Med reservation för eventuella felskrivningar.