Vi har lanserat två helt nya laddhybrider

Välkommen in och provkör

I slutet av januari lanserade vi två nya laddhybrider i vår populära Ceed-familj. Det var familjekombin Kia Ceed SW Plug-In Hybrid och den mer sportiga crossovern Kia XCeed Plug-In Hybrid. Båda modellerna erbjuder långa räckvidder på ren eldrift. Av alla nya Kia-bilar som säljs idag, är varannan elektrifierad. Detta gör att vi har det lägsta CO2-snittet av Sveriges tio största bilmärken*. Med dessa nylanseringar befäster vi vår topposition och bidrar till ett mer hållbart bilägande.

Välkommen in till Svenska Motor i Lidköping, Mariestad och Skövde för en provkörning!

Beställ redan idag!

Kia Ceed SW Plug-In Hybrid

Äntligen kommer vår storsäljande familjekombi i helt nytt elektrifierat utförande. I slutet av januari är det premiär för Kia Ceed SW som laddhybrid med lång räckvidd på bara el.

Till den elektrifierade drivlinan får du även en rymlig bil som tar hela familjen på vinteräventyr. Lastutrymmet är på hela 437 liter och upp till 1 506 liter om det delbara (40/20/40) ryggstödet fälls helt.

Beställ redan idag!

Kia XCeed Plug-In Hybrid

I början av året kommer Kia XCeed som Plug-In Hybrid. En tuff och sportig  crossover som passar både i urban och obanad miljö. Den sticker ut i allt från utformningen av den distinkta grillen, de unika LED-strålkastarna och 3D-baklyktorna till de sofistikerade aluminiumfälgarna.

XCeed Plug-In Hybrid är bilen för dig som vill göra intryck men med så litet avtryck som möjligt.

Kör säkert och uppkopplat med smarta funktioner

Med UVO Connect kan du koppla upp din smarta telefon mot Kias infotainmentsystem och på så vis få en säker och bekväm körupplevelse. Genom den 10,25″ stora pekskärmen i bilen kan du ta del av och styra många av av telefonens funktioner.

Dessutom finns en rad säkerhets- och komfortfunktioner inbyggda för att du ska känna dig trygg. Som standard ingår bland annat autobroms med fotgängar- och cyklistskydd, filhållningsassistans, parkeringssensor bak och helljusassistans sam även eluppvärmd läderratt.

Kias 7-åriga nybilsgaranti

Litar man på kvaliteten hos sina bilar så vågar man lämna garantier. Det är därför Kia har branschens längsta nybilsgaranti på hela sju år. Det är kvalitet på riktigt. Nybilsgarantin följer din bil när den byter ägare. Det är en av orsakerna till att en begagnad Kia har ett så bra andrahandsvärde. Du får dessutom fri assistans och upp till sju års fria kartuppdateringar när du servar din Kia hos en auktoriserad Kia-verkstad.

Läs mer här om Kias 7-åriga nybilsgaranti

*Källa Vroom jan-okt 2019
Bränsleförbrukning blandad körning Kia Ceed SW Plug-In Hybrid och XCeed Plug-In Hybrid 1,3 l/100 km, CO2-utsläpp 29 g/km enligt körcykeln NEDC; 1,4 l/100 km, CO2-utsläpp 31 g/km enligt körcykeln WLTP. Preliminära siffror. Bilarna på bilderna kan vara extrautrustade. Med reservation för eventuella felskrivningar.