Upptäck nya Kia Niro-familjen – nu även som elbil

Nya Niro finns som hybrid, laddhybrid och elbil

Kom och upplev succén med Kia Niro hos Svenska Motor. Nu har hela familjen av elektrifierade Kia Niro fått ny design samt uppdaterade säkerhets- och infotainmentsystem.  Nya Kia Niro Plug-In Hybrid har en räckvidd på upp till 58 km på el och med elbilen e-Niro kommer du upp till 455 km. Vi vet att miljön gillar Kia Niro – nu är det din tur att välja den drivlina som passar dig och dina behov bäst.

Nya Kia Niro Hybrid

Nya Niro Hybrid är även den uppdaterad med ny design och nya säkerhets och infotainmentsystem. Kia Niro Hybrid låter dig dra nytta av ett avancerat parallellhybridsystem som sänker dina utsläpp och ger dig stor flexibilitet. Dessutom har den en automatisk, sexstegad dubbelkopplingslåda som ger dig den perfekta balansen mellan komfort och körglädje.

Pris från

255.900 kr

Nya Kia Niro Plug-In Hybrid

Nya Kia Niro finns som Plug-In Hybrid, med samma fina egenskaper som övriga medlemmar i Niro-familjen. Den har både elmotor och bensinmotor, och låter dig köra upp till 58 km enbart på eldrift. De främre och bakre stötfångarna får ny design. Ljussignaturen förnyas med LED teknik; strålkastarna med Kias iskubsdesign, pilformade varselljus och bakljus. Aluminiumfälgarna med mörkgrå inlägg kommer i nytt utförande. 

Bland nyheterna invändigt finns större pekskärm som tillval (10,25 tum) och uppdaterade Niro är även standardutrustad med den senaste säkerhetsutrustningen. Till exempel filkörning, adaptiv farthållare, döda vinkeln varning, skydd för fotgängare och cyklister.  

Kia Niro Plug-In Hybrid släpper ut 29gr CO2 per km och ger därför en klimatbonus på 35.843 kr.

Pris från

334.900 kr

(Avdrag för klimatbonus ej avräknat)

En vit Kia e-Niro sedd snett framifrån vänster

Kia e-Niro

Nya Kia e-Niro är en tyst, pigg och rymlig crossover. Lägg till en räckvidd på 455 km så har du en elbil som täcker hela familjens behov. Ett kvitto på detta är att Kia e-Niro blev utsedd till Årets Familjebil 2018 av Tidningen Motorföraren. På köpet får du ett lastutrymme på hela 451 liter och en mängd tekniska finesser som bl.a adaptiv farthållare och aktivt filkörningssystem.

Även nya Kia e-Niro ger en klimatbonus på 60 000 kr*

Pris från

481.900 kr

(Avdrag för klimatbonus ej avräknat)

Kias 7-åriga nybilsgaranti

Litar man på kvaliteten hos sina bilar så vågar man lämna garantier. Det är därför Kia har branschens längsta nybilsgaranti på hela sju år. Det är kvalitet på riktigt. Nybilsgarantin följer din bil när den byter ägare. Det är en av orsakerna till att en begagnad Kia har ett så bra andrahandsvärde. Du får dessutom fri assistans och upp till sju års fria kartuppdateringar när du servar din Kia hos en auktoriserad Kia-verkstad.

Läs mer här om Kias 7-åriga nybilsgaranti

Pris exklusive klimatbonus och med reservation för prisjusteringar. Erbjudandena kan ej kombineras med andra rabatter eller företagsavtal. Bränsleförbrukning blandad körning e-Niro -Niro Hybrid; 0-3,8l/100 km och CO₂-utsläpp 0-86g/km enligt körcykeln NEDC och 0-4,8l/100 km och CO₂-utsläpp 0-110g/km enligt körcykeln WLTP. Blandad elförbrukning e-Niro 15,9 kWh/100 km enligt WLTP. Bilarna på bilden kan vara extrautrustade. Med reservation för eventuella tryckfel.