Välkommen att bli en del av vår laddbara värld

Idag är mer än 60% av Kias försäljning av bilar laddbar. Med bra privatleasingpriser på populära familjekombin Kia Ceed Sportswagon Plug-In Hybrid och sportiga crossovern Kia XCeed Plug-In Hybrid, gör vi och Kia det möjligt för fler att bli en del av vår laddbara värld. Njut av en dynamisk körupplevelse med lång räckvidd på el och skön komfort i kombination med fördelarna av en elektrifierad körning.

Få plats med hela vintern

Kia Ceed SW Plug-In Hybrid

Privatleasa nu från

2 995 kr/mån*

Privatleasa Kias storsäljande familjekombi Kia Ceed Sportswagon Plug-In Hybrid, från 2 995 kr/mån. En laddhybrid som tar dig upp till 50 km på ren el. Dessutom får du hela 437 liters lastutrymme och upp till 1 506 liter om det delbara ryggstödet fälls helt, vilket innebär att du har gott om utrymme för hela familjens vinteraktiviteter. 

En ny väg framåt

Kia XCeed Plug-In Hybrid

Privatleasa nu från

3 295 kr/mån*

Kia XCeed Plug-In Hybrid – en sportig och uppkopplad crossover som bjuder på riktig körglädje. Nu till ett bra privatleasingpris, från 3 295 kr/mån! Upplev en sportig crossover som sticker ut i allt från utformningen av den distinkta grillen, de unika led-strålkastarna och 3D-baklyktorna till de sofistikerade aluminiumfälgarna.

Kias 7 åriga nybilsgaranti

Litar man på kvaliteten hos sina bilar så vågar man lämna garantier. Det är därför Kia har branschens längsta nybilsgaranti på hela sju år. Det är kvalitet på riktigt. Nybilsgarantin följer din bil när den byter ägare. Det är en av orsakerna till att en begagnad Kia har ett så bra andrahandsvärde. Du får dessutom fri assistans och upp till sju års fria kartuppdateringar när du servar din Kia hos en auktoriserad Kia-verkstad.

Läs mer här om Kias 7-åriga nybilsgaranti

Erbjudandena gäller registrerade bilar t.o.m. 31/3 2021 eller så långt lagret räcker. Bränsleförbrukning blandad körning Ceed SW Plug-In Hybrid–XCeed Plug-In Hybrid 1,3–1,7 l/100 km, CO2-utsläpp 29–38 g/km enligt körcykeln WLTP. Försäljningsstatistik: Vroom jan–dec 2020. *Privatleasing: 36 mån, uppläggnings- och administrationsavgift tillkommer. Rörlig ränta. Max körsträcka 4500 mil. Onormalt slitage och övermil debiteras utöver leasinghyran. Sedvanlig kreditprövning. Lokala prisavvikelser kan förekomma. Bilarna på bilden kan vara extrautrustade. Med reservation för eventuella felskrivningar.