Däcktjänster

Däcken är en viktig del av din bil och de påverkar inte bara körupplevelsen utan också en rad säkerhetsegenskaper. Vi hjälper dig med allt från hjulskifte till nya däck och fyrhjulsinställning!

Däck

Nya däck

Vi tillhandahåller däck från flera olika leverantörer, och inför varje ny vinter- eller sommarsäsong sätter vi ihop ett antal prisvärda och kvalitativa däckpaket för din bil. Givetvis kan du köpa och skifta däck hos oss, resten av året också.

Boka hjulskifte

Hjulskifte

Vår verkstad i Skövde erbjuder hjälp att skifta hjul efter säsong. Vanligen har vi speciella dagar i april och november med förmånligt pris för våra Hyundai-kunder. Kontakta oss så hjälper vi dig att boka in en tid som passar!

595 kr/säsong

Inkl skiftning, förvaring, kontroll och tvätt av däcken.

Däckhotell

På vår anläggning i Skövde kan vi erbjuda däckhotell, d.v.s. förvaring av dina kompletta hjul så att du slipper ha dem hemma i garaget eller förrådet. Kontakta oss för mer information!

950 kr

Om den görs i samband med service eller däckbyte.

Fyrhjulsinställning

Vår verkstad i Skövde erbjuder fyrhjulsinställning, en bra investering både för dig och din bil, då rätt hjulinställning minskar bränsleförbrukning och sparar däckslitage. Kontakta oss för mer information och bokning!

Kontakta vår verkstad

Telefon: 0500-38 17 20

Adress

Servicevägen 3
541 61 Skövde

Öppettider

Vardagar: 07.00-17.00

Daniel Sjögren, servicerådgivare
Daniel Sjögren

Servicerådgivare
0500-38 17 22

Fredrik Bergman, servicerådgivare
Fredrik Bergman

Servicerådgivare
0500-38 17 21