Däcktjänster

Däcken är en viktig del av din bil och de påverkar inte bara körupplevelsen utan också en rad säkerhetsegenskaper. Vi hjälper dig med allt från hjulskifte till nya däck och fyrhjulsinställning!

Däck

Nya däck

Vi tillhandahåller däck från flera olika leverantörer, och inför varje ny vinter- eller sommarsäsong sätter vi ihop ett antal prisvärda och kvalitativa däckpaket för din bil. Givetvis kan du köpa och skifta däck hos oss, resten av året också.

Boka hjulskifte

Hjulskifte

Vår verkstad i Skövde erbjuder hjälp att skifta hjul efter säsong. Vanligen har vi speciella dagar i april och november med förmånligt pris för våra Hyundai-kunder. Kontakta oss så hjälper vi dig att boka in en tid som passar!

300 kr (med Hyundai- eller Subarukort). Ord pris 350 kr.

KONTAKTA SERVICE CENTER

695 kr/säsong

För dig med Hyundai- eller Subarukort. Ord. pris 795 kr/säsong.

Däckhotell

På vår anläggning i Skövde kan vi erbjuda däckhotell, d.v.s. förvaring av dina kompletta hjul så att du slipper ha dem hemma i garaget eller förrådet. I priset ingår skiftning, förvaring, kontroll och tvätt av däcken. Priset gäller per säsong. Kontakta oss för mer information!

KONTAKTA SERVICE CENTER

1500 kr

Om den görs i samband med service eller däckbyte.

Fyrhjulsinställning

Vår verkstad i Skövde erbjuder fyrhjulsinställning, en bra investering både för dig och din bil, då rätt hjulinställning minskar bränsleförbrukning och sparar däckslitage. Kontakta oss för mer information och bokning!

KONTAKTA SERVICE CENTER

Kontakta våra servicerådgivare

Emil Wallin
Emil Wallin

Servicerådgivare
0500-38 17 23

Jasmin Wallin, servicerådgivare
Jasmin Wallin

Verkstadschef
0500-38 17 22

Telefon

0500-38 17 20

Adress

Servicevägen 3
541 61 Skövde

Öppettider

Vardagar: 07.00-17.00