Outdoorhelg på Motornova och Svenska Motor i Skövde

Helgen den 25-26 april är det Outdoorhelg på Svenska Motor och Motornova i Skövde. Tillsammans med vårt systerbolag Motornova, som är auktoriserad agent och återförsäljare av Mercedes, flyttar vi ut massor av våra begagnade bilar utomhus runt våra anläggningar vid Karstorpsrondellen. Outdoorhelgen den 25-26 april är startskottet för våra Outdoorveckor som kommer att pågå ända fram till 31 maj.

Öppettider 25-26 april

Lördag 25 april, kl 10-14
Söndag 26 april, kl 11-15 (endast i Skövde)

Varför Outdoorhelg och veckor?

Vi på Svenska Motor och Motornova följer utvecklingen och smittspridningen av Covid-19 noggrant och tar situationen på största allvar genom en rad åtgärder. Bland annat genom att hålla god hygien i och omkring våra anläggningar, tillämpa social distansering och erbjuda olika typer av digitala lösningar för dig som är intresserad av att köpa bil eller boka service.

Ett av de säkraste ställena att vara på, förutom i sitt eget hem, är utomhus. Därför erbjuder vi från och med den 25 april dig att besöka oss utomhus och där titta på våra begagnade bilar. Vill du ha hjälp, provköra eller om du är intresserad av våra övriga kampanjer kommer vi givetvis ut till dig eller assisterar via telefon eller videomöte.

Kontakta oss

Aktuella kampanjer

Nästan nya och begagnade bilar

Ta del av vårt stora utbud av begagnade bilar som finns på vårt begagnattorg utanför bilhallen i Skövde. Många olika märken och prisklasser finns representerade. Söker du en Kia Godkänd-bil så finns dessa främst inomhus. Just nu har du möjlighet att finansiera ditt bilköp med Fristart. Det innebär att efter erlagd kontantinsats så bjuder vi på 3 månader amorterings- och räntefritt.

Värdecheck 5000 kr till utvalda bilar

Vid köp av utvalda bilar erhåller du en värdecheck på 5000 kr som kan användas för att t.ex. köpa tillbehör till din bil.

Nästan nya Kia Niro Hybrid

Vi har ett begränsat antal välutrustade Kia Niro Hybrider i blandade färger för omgående leverans. Alla är årsmodell 2020 och har gått omkring 1000-1500 mil. Månadskostnaden är 2 495 kr* och kan kombineras med finansieringsalternativet Fristart. Läs mer

Fulladdad privatleasing

Just nu har vi glädjen att kunna erbjuda flera laddbara modeller som privatleasing till en förmånlig månadskostnad. Läs mer

Av: Johan Höög
Digital specialist