Snart lanseras två helt nya laddhybrider

Lanserings- och öppethelg 1-2 februari

I slutet av januari lanserar vi två nya laddhybrider i vår populära Ceed-familj. Det är familjekombin Kia Ceed SW Plug-In Hybrid och den mer sportiga crossovern Kia XCeed Plug-In Hybrid. Båda modellerna erbjuder långa räckvidder på ren eldrift. Av alla nya Kia-bilar som säljs idag, är varannan elektrifierad. Detta gör att vi har det lägsta CO2-snittet av Sveriges tio största bilmärken*. Med dessa nylanseringar befäster vi vår topposition och bidrar till ett mer hållbart bilägande.

Lördag 1/2: 10.00-14.00
Söndag 2/2: 11.00-15.00

Kia Ceed SW Plug-in Hybrid

Äntligen kommer vår storsäljande familjekombi i helt nytt elektrifierat utförande. I slutet av januari är det premiär för Kia Ceed SW som laddhybrid med lång räckvidd på bara el.

Till den elektrifierade drivlinan får du även en rymlig bil som tar hela familjen på vinteräventyr. Lastutrymmet är på hela 437 liter och upp till 1 506 liter om det delbara (40/20/40) ryggstödet fälls helt.

Kia XCeed Plug-In Hybrid

I början av året kommer Kia XCeed som Plug-In Hybrid. En tuff och sportig crossover som passar både i urban och obanad miljö. Den sticker ut i allt från utformningen av den distinkta grillen, de unika LED-strålkastarna och 3D-baklyktorna till de sofistikerade aluminiumfälgarna.

XCeed Plug-In Hybrid är bilen för dig som vill göra intryck men med så litet avtryck som möjligt.

Av: Johan Höög
Digital specialist