Svenska Motor hjärtar Villa Lidköping – ett lyckat teamwork

På Svenska Motor tror vi mycket på att ett lyckat teamwork är nyckeln till framgång. Därför är det ingen slump att vi teamade ihop med Sveriges bästa bandyklubb, Villa Lidköping, under säsongen 19/20.

Vi har under säsongen funnits med som en del av matcharrangemanget vid varje hemmamatch i Sparbanken Lidköping Arena. Detta genom att vi under matchintrot finns med på isen med en projicerad Svenska Motor och Kia-symbol. Under Alla hjärtans dag, 14 februari, fanns vi även med som matchsponsor då Villa Lidköping tog emot Sandvikens AIK i en prestigeladdad match. Vi tog då chansen att visa upp oss med både personal och produkter på plats runt och i arenan. Alla barn och ungdomar fick möjlighet att vinna Ahlgrens Elbilar om de kunde göra mål i en tävling som vi ordnade.

En lyckad kväll och vi hoppas att alla besökare hade lika kul som vi hade. Och som kronan på verket så slutade matchen med Villa-seger!

Nu går bandysäsongen in i slutspelsläge där Villa i skrivande stund snart ska spela första semifinalen mot Bollnäs. Vi håller givetvis alla tummar vi kan! Och samtidigt som bandysäsongen lider mot sitt slut, går vi en ljusare och mer ljummen vår till mötes med flera spännande elektrifierade Kia-nyheter, erbjudanden, hjulskiften och ombyggnationer.

Vi ses i bandy- och bilvimlet!

Av: Johan Höög
Digital specialist