Bilsäljare Skövde

Häng med på vår framgångsresa med Kia

Svenska Motor i Skövde

Samhället förändras och utvecklas på grund av Corona-utbrottet och samtidigt genomgår fordonsbranschen både en digitaliserings- och elektrifieringsresa som ställer helt nya krav och skapar nya förväntningar på oss som leverantör av bilar och kringtjänster. Vi på Svenska Motor som jobbar tillsammans med Kia har fullt upp i dessa tider och behöver därför förstärka vårt säljteam i Skövde med en bilsäljare till.

Om tjänsten
Som bilsäljare på Svenska Motor driver du hela affären av ny eller begagnad bil, från första kontakt och möte med kunden till leverans och uppföljning. Långsiktiga relationer, proaktivt arbete och att alltid sätta kunden i centrum är viktiga delar att förstå för att passa in hos oss. Som bilsäljare ingår du i ett team med andra säljare där ni tillsammans strävar efter gemensamma såväl som individuellt uppsatta mål.

Din profil
För att axla rollen som bilsäljare är det en fördel om du har erfarenhet av försäljning och/eller arbete med kundservice, med dokumenterat goda resultat. Även en kreativitet och nyfikenhet kommer väl till pass i tjänsten som gör att både du och företaget möter en ljus framtid. Som människa är du social, utåtriktad och full av energi för att göra varje dag till den bästa. Självklart besitter du en stark drivkraft att lyckas nå uppsatta mål och du ska gilla att arbeta både individuellt och i grupp. Du pratar och skriver svenska obehindrat och behärskar även engelska. Du är en van dataanvändare och har goda kunskaper i matematik.

Vi erbjuder

Ansökan
Välkommen med din ansökan! Skicka den till jobb@svenskamotor.se. Frågor besvaras av VD Rickard Wisemark på rickard.wisemark@svenskamotor.se eller 0705-82 14 00. Intervjuer hålls löpande så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Sista ansökningsdag är 2020-08-15.