Säljare Skövde

Häng med på vår framgångsresa med Kia

Svenska Motor i Skövde

Bilbranschen är i förändring och vi som jobbar tillsammans med Kia växer så det knakar. Därför behöver vi nu rekrytera en social och måldriven säljare med minst tre års erfarenhet av uppsökande / proaktiv försäljning till vår anläggning i Skövde. Vår vision är att bli stadens favorit och vara ledande på vår ort.

Om tjänsten
Hos oss får du möjlighet att jobba i ett glatt och härligt team och med det snabbast växande bilmärket i Sverige, Kia. På Svenska Motor jobbar totalt cirka 50 personer med nybil, begagnade bilar, verkstad, service och rekond. Vi är exklusiv Kia-återförsäljare för våra anläggningar i Skövde, Lidköping och Mariestad. Vi söker dig som på ett modernt och effektivt sätt kan hantera hela processen i en försäljning från intresseväckare, behovsanalys, kundmöte till leverans och uppföljning.

Dina färdigheter
Du kommer att jobba både proaktivt med att kontakta kunder och aktivt med kunder genom våra digitala kanaler samt i och utanför vår bilhall. Vi förväntar oss att du har god förmåga att organisera och planera ditt arbete, är ödmjuk, har ett sinne för affärer och en stor portion servicekänsla.

Meriterande är om du tidigare jobbat med sälj, kundkontakt eller ett serviceyrke men inte nödvändigtvis i bilbranschen. Det är ett plus i kanten om du tidigare jobbat med sälj mot företag och offentlig sektor. I övrigt ställer vi krav på att du är snabblärd, har goda digitala- och datorkunskaper, kan skriva och prata på såväl svenska som engelska samt har B-körkort.

Ansökan
Är du vår nya kollega? Skicka in din ansökan och häng med på vår framgångsresa! Märk ansökan ”Säljare Skövde”.
Tjänsten är tillsvidareanställning, heltid. Sista ansökningsdatum är den 26 maj 2023 och skickas till jobb@svenskamotor.se. Om du har frågor kring tjänsten kontakta vår VD Rickard Wisemark på 0500-44 48 01.