Däckmontör, säsongsarbete, Lidköping

Häng med på vår framgångsresa med Kia

Svenska Motor i Lidköping

Nuläge
Bilbranschen är i förändring och vi som jobbar tillsammans med Kia växer så det knakar. Vi behöver stärka upp vårt team i Lidköping med en däckmontör under högsäsongen för däck- och hjulskifte. Vår vision är att bli stadens favorit och vara ledande på vår ort.

Om tjänsten
Som däckmontör kommer arbetet till största del bestå av däck-, fälg- och hjulbyte, men också andra relaterade uppgifter kan förekomma. Självklart är du en i gänget som är med och bidrar till vår kreativa och härliga teamkänsla.

Dina färdigheter
Du är en praktisk person och vi ser gärna att du har ett bilintresse, erfarenhet av att byta däck, på fritiden eller i arbetet. Det är viktigt att du har god fysik för att klara arbetsuppgifterna. Eftersom du kan komma att ha kontakt med våra kunder ser vi att du är en glad och serviceinriktad person med bra driv och goda kunskaper i svenska. Svenskt B-körkort är ett krav.

Ansökan
Rekryteringen sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Så skicka in din ansökan och häng med på vår framgångsresa! Anställningen är tidsbestämd mellan 1 november och 15 december 2022.

Sista ansökningsdatum är den 26 oktober 2022 och skickas till marcus.tapper@svenskamotor.se. Om du har frågor kring tjänsten så kontakta vår verkstadschef Marcus Tapper.