Digital servicerådgivare / Kundtjänst

Häng med på vår framgångsresa med Kia

Svenska Motor i Skövde

Nuläge
Bilbranschen är i förändring och vi som jobbar tillsammans med Kia växer så det knakar. Därför behöver vi nu rekrytera en digital servicerådgivare / kundtjänst till vårt team. Vår vision är att bli stadens favorit och vara ledande på vår ort.

Om tjänsten
Hos oss får du möjlighet att jobba i ett glatt och härligt team och med ett av världens främsta bilmärken, Kia. På Svenska Motor jobbar totalt omkring 50 personer med hela bilflödet, från nybil, begagnade bilar, verkstad, service och rekond. Vi är en prestigelös arbetsplats med låg personalomsättning och hög kompetens.
Som digital servicerådgivare/kundtjänst jobbar du främst med att proaktivt kontakta våra verkstadskunder för att underhålla och sälja verkstadens produkter. Du kommer också att ta emot inkommande förfrågningar och säkerställa att vår kundnöjdhet är på topp. Placeringsort är vår anläggning i Skövde men du kommer att jobba med alla våra anläggningar i hela Skaraborg.

Dina färdigheter
Du gillar utmaningar och utveckling mer än du är nostalgisk. Du är noggrann, ansvarstagande och har förmågan att jobba självständigt och ta egna beslut, samtidigt som du är en bra lagspelare. Du är strukturerad men ändå flexibel och ödmjuk samt tycker om att jobba i ett högt tempo. God datorvana, snabb i kommunikationen på svenska i tal och skrift, behärskar engelska samt minst b-körkort är ett krav.
Kunskaper och erfarenhet från kundtjänst eller servicearbeten samt olika DMS-system är meriterade.

Ansökan
Skicka in din ansökan och häng med på vår framgångsresa! Bifoga eller länka till relevant CV eller lämpliga arbetsprover som visar på dina kunskaper. Märk ansökan ”Digital servicerådgivare / kundtjänst”. Tjänsten är tillsvidareanställning, heltid. Sista ansökningsdatum är den 18 november 2022 och skickas till jobb@svenskamotor.se. Om du har frågor kring tjänsten så kontakta vår VD Rickard Wisemark på 0500-44 48 01. Intervjuer sker löpande så tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.