Fordonstekniker

Häng med på vår framgångsresa med Kia

Svenska Motor i Falköping

Nuläge
Bilbranschen är i ständig förändring och vi som jobbar tillsammans med Kia växer så det knakar. Vi håller på att etablera oss i Falköping och har precis gjort klart med plats för vår fullserviceanläggning. Därför behöver vi nu börja med att rekrytera en driftig och ansvarsfull fordonstekniker. Vår vision är att bli stadens favorit och vara ledande på vår ort.

Om tjänsten
Hos oss får du möjlighet att jobba i ett glatt och härligt team och med det snabbast växande bilmärket i Sverige, Kia. På Svenska Motor arbetar totalt cirka 50 personer med hela bilflödet, från nybil, begagnade bilar, verkstad, service och rekond. Att vara fordonstekniker hos oss innebär att du ska vara strukturerad och effektiv och gilla utmaningar och lösa problem.

Dina färdigheter
Vi erbjuder ett spännande arbete som omfattar allt från service till reparationer och felsökning på många olika fordonsslag såsom personbilar och även transportbilar. B-körkort är ett krav, andra körkort är meriterande. Du kommer att få fortlöpande kvalificerad utbildning av de märken vi är auktoriserade för. Det är viktigt att du är kvalitets- och serviceinriktad samt kan bidra till ett gott samarbete och god kamratskap på arbetsplatsen. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Ansökan
Är du vår nya fordonstekniker i Falköping? Skicka in din ansökan och häng med på vår framgångsresa! Märk ansökan ”Fordonstekniker Falköping”.

Tillträde efter överenskommelse och tjänsten är tillsvidareanställning, heltid. Fast lön. Kollektivavtal finns. Sista ansökningsdatum är den 23 februari 2024 och skickas till jobb@svenskamotor.se. Om du har frågor kring tjänsten så kontakta vår platschef Daniel Sjögren, daniel.sjogren@svenskamotor.se. Intervjuer sker löpande så tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag..