Försäljningschef / Bilmarknadschef

Häng med på vår framgångsresa med Kia

Svenska Motor i Lidköping, Mariestad och Skövde

Bilbranschen är i förändring och vi som jobbar tillsammans med Kia växer så det knakar. Samtidigt genomgår fordonsbranschen både en digitaliserings- och elektrifieringsresa som ställer helt nya krav och skapar nya förväntningar på oss som leverantör av bilar och kringtjänster. Svenska Motor söker en försäljningschef/bilmarknadschef som ska driva och utveckla försäljningen på sina tre orter i Skaraborg (Lidköping, Mariestad och Skövde).

Om tjänsten
Som bilmarknadschef driver och utvecklar du försäljningen av vårt nybilsmärke Kia samt all begagnatförsäljning tillsammans med våra säljteam. Du får även möjlighet att vara med och utveckla vår affär gällande hyrbilsavtal, kommunaffärer, olika partnerskap och sponsoravtal. Du gör detta genom att utveckla och coacha säljteamet, skapa kampanjer och events tillsammans med marknadsteamet, samt andra aktiviteter som krävs för att ta försäljningen framåt och nå våra mål. Rollen innebär även att du har budget- och personalansvar för 14 personer fördelade på våra tre orter.

Din profil
För att axla rollen som bilmarknadschef är det en fördel om du har erfarenhet av bilförsäljning och personalledning sedan tidigare, med dokumenterat goda resultat. Även en kreativitet och nyfikenhet kommer väl till pass i tjänsten som gör att både du och företaget möter en ljus framtid. Som människa är du social, utåtriktad och full av energi för att driva utveckling och processer. Du är en naturlig ledare som får med dig dina medmänniskor och vet vad som krävs för att vinna förtroende från såväl medarbetare som kunder. Du har ett starkt sinne för affärer och tycker om kalkyler som är ekonomiskt starka. Vidare är du en lyhörd och förtroendeingivande person som kan leda i under en förändringsresa. Självklart besitter du en stark drivkraft att lyckas nå uppsatta mål och du ska gillar att tävla. Du pratar och skriver svenska obehindrat och behärskar även engelska. Du är en van dataanvändare och har goda kunskaper i MS Officepaketet.

Vi erbjuder

Ansökan
Välkommen med din ansökan! Skicka den till jobb@svenskamotor.se. Frågor besvaras av VD Rickard Wisemark på rickard.wisemark@svenskamotor.se eller 0705-82 14 00. Sista ansökningsdag är 2020-03-10.