Hallvärd/hallvärdinna, sommarvikariat, Skövde

Häng med på vår framgångsresa med Kia

Svenska Motor i Skövde

Nuläge
Bilbranschen är i förändring och vi som jobbar tillsammans med Kia växer så det knakar. Som en del i vår satsning framåt söker vi nu en driven, kundorienterad och ambitiös hallvärd/hallvärdinna för sommarvikariat, 19 juni till 18 augusti. Vår vision är att bli stadens favorit och vara ledande på vår ort.

Om tjänsten
Ditt arbete kommer främst bestå i att möta kunder i vår bilanläggning samt att se till att bilhallen är snyggt iordning. Det är viktigt att du alltid har kunden som ditt främsta fokus. I rollen ingår även att avlasta bilförsäljarna med bland annat provkörningar, produktpresentationer samt kundhantering. Dessutom är du behjälplig med fotografering, tvätt och leverans av bilarna samt diverse administrativa och praktiska uppgifter som finns kopplade till bilförsäljningen. Anställningen avser arbete under sommarmånaderna juni till augusti. Dina arbetstider kommer huvudsakligen vara förlagda till vardagar 09 – 18, men även lördagar 10 – 14 kan framledes bli aktuella efter överenskommelse.

Dina färdigheter
För att du ska passa in i rollen behöver du vara en person som alltid sätter kunden och dennes behov främst. Vi tror att du trivs i en roll som ställer höga krav på att du tar ansvar för din uppgift och är duktig på att se var du är behövd och inte är rädd för att ta tag i saker. Det är viktigt för oss att du är driven och trivs när du får skapa kontakt med nya människor. Vi ser gärna att du har ett intresse för bilar och erfarenhet från ett serviceinriktat arbete sedan tidigare samt god kännedom om kundbemötande. Som person är du lättlärd, social och har lätt för att samarbeta med kollegor. Andra egenskaper vi uppskattar är att du värdesätter god stämning på arbetsplatsen och förstår din egen roll i teamet, samt att du klarar av ett stundtals högt arbetstempo. Svenskt B-körkort är ett krav.

Ansökan
Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper och ditt engagemang. Rekryteringen sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Så skicka in din ansökan och häng med på vår framgångsresa! Anställningen är tidsbestämd mellan 19 juni och 18 augusti.

Sista ansökningsdatum är den 19 juni 2023 och skickas till jobb@svenskamotor.se. Om du har frågor kring tjänsten så kontakta vår tf platschef / VD Rickard Wisemark på rickard.wisemark@svenskamotor.se.