Platschef Skövde

Häng med på vår framgångsresa med Kia

Svenska Motor i Skövde

Nuläge
Bilbranschen är i förändring och vi som jobbar tillsammans med Kia växer så det knakar. Samtidigt genomgår fordonsbranschen både en digitaliserings- och elektrifieringsresa som ställer helt nya krav och skapar nya förväntningar på oss som leverantör av bilar och kringtjänster. Svenska Motor söker en platschef till vår anläggning i Skövde som ska driva, utveckla och ansvara för den dagliga driften.

Om tjänsten
Som platschef i Skövde ansvarar du för hela anläggningen som innefattar avdelningarna försäljning, rekonditionering, service- och skadeverkstad. Vi jobbar med att sälja, vårda och serva nya Kia och begagnade bilar av alla märken. Du har en servicechef som ansvarar för hela verkstaden som rapporterar till dig. Som platschef jobbar du med att anläggningen når uppsatta resultat och mål. Du arbetar även med utveckling av organisationen och kulturen samt ser till att vi blir bättre genom löpande handlingsplaner, både personliga och övergripande, samt mot överenskomna resultatmål. Du ingår i den operativa ledningsgruppen och kommer också ha ansvarsområden för delar av Svenska Motors hela organisation. Platschefen rapporterar till VD. 

Dina färdigheter
Du ska ha ett coachande, närvarande, tydligt och modigt ledarskap med minst tre års dokumenterad erfarenhet av liknande tjänst eller roll. Du ska vara nyfiken och intresserad av framtidens bilmodeller och mobilitet där tidigare erfarenheter från försäljning och bilbranschen är meriterande. Som människa är du social, utåtriktad och full av energi för att driva ledarskaps-, utvecklings- och processfrågor. Du är en naturlig ledare som får med dig dina medmänniskor och vet vad som krävs för att vinna förtroende från dina medarbetare. Vidare är du en lyhörd och förtroendeingivande person som kan leda ett team i en förändringsresa. Självklart besitter du en stark drivkraft att lyckas nå uppsatta mål, du kan försäljning och du gillar att tävla. Du pratar och skriver svenska obehindrat och behärskar även engelska. Du är en van dataanvändare och har goda kunskaper i MS Officepaketet.

Dina färdigheter

Ansökan
Är du vår platschef i Skövde? Skicka in din ansökan och häng med på vår framgångsresa! Märk ansökan ”Platschef Skövde”.
Skicka den till jobb@svenskamotor.se. Frågor besvaras av VD Rickard Wisemark på rickard.wisemark@svenskamotor.se eller 0705-82 14 00. Sista ansökningsdag är 15 mars 2023.