Servicerådgivare

Häng med på vår framgångsresa med Kia

Svenska Motor i Lidköping

Nuläge
Bilbranschen är i förändring och vi som jobbar tillsammans med Kia och Mercedes-Benz växer så det knakar. Därför behöver vi nu rekrytera en nyfiken och relationsstark servicerådgivare till vår anläggning i Lidköping. Vår vision är att bli stadens favorit och vara ledande på vår ort.

Om tjänsten
Hos oss får du möjlighet att jobba i ett glatt och härligt team och med det snabbast växande bilmärket i Sverige, Kia och ett av världens med välkända premiummärke, Mercedes-Benz. På Svenska Motor arbetar totalt cirka 50 personer med hela bilflödet, från nybil, begagnade bilar, verkstad, service och rekond.
Vi söker dig som vill bli världens bästa servicerådgivare. Det betyder att du kommer ta hand om alla våra kunder på eftermarknaden och se till att verkstadsteamet har ett välplanerat arbete. Du kommer vara spindeln i nätet och ställas inför många utmaningar som behöver lösas snabbt för att vi på ett effektivt sätt ska kunna driva verkstaden framåt.

Dina färdigheter
Du ska tycka om och vara van vid att jobba mot uppsatta mål och gärna ha insikter om hur vi kan nå dem. Du gillar utmaningar och utveckling mer än du är nostalgisk. Du är noggrann, ansvarstagande och har förmågan att jobba självständigt, samtidigt som du är en bra lagspelare. God datorvana, snabb i kommunikationen på svenska i tal och skrift samt minst B-körkort är ett krav. Meriterande är om du tidigare jobbat med Kia och i affärssystemet Kobra. 

Ansökan
Är du vår näste servicerådgivare i Lidköping? Skicka in din ansökan och häng med på vår framgångsresa! Märk ansökan ”Servicerådgivare Lidköping”.
Tjänsten är tillsvidareanställning, heltid. Fast lön. Kollektivavtal finns. Sista ansökningsdatum är den 22 juni 2023 och skickas till jobb@svenskamotor.se. Om du har frågor kring tjänsten, ställ dem till servicechef Kenth Henningsson, kenth.henningsson@svenskamotor.se. Intervjuer sker löpande så tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.