Servicerådgivare

Häng med på vår framgångsresa med Kia

Svenska Motor i Mariestad

Nuläge
Bilbranschen är i förändring och vi som jobbar tillsammans med Kia växer så det knakar. Därför söker vi dig som har en hög servicenivå och levererar ett väl utfört arbete med stort engagemang till vår anläggning i Mariestad. Som servicerådgivare hos oss jobbar du med kunder på plats, i telefon eller via webb och mail. Vår vision är att bli stadens favorit och vara ledande på vår ort.

Om tjänsten
Hos oss får du möjlighet att jobba i ett glatt och härligt team och med ett av världens främsta bilmärken, Kia. På Svenska Motor i Mariestad arbetar ca 11 personer med hela bilflödet, från nybil, begagnade bilar, verkstad, service och rekond i samma byggnad. Vi är en prestigelös arbetsplats med låg personalomsättning och hög kompetens.
Vi söker nu dig som vill bli världens bästa servicerådgivare. Det betyder att du kommer ta hand om alla våra kunder på eftermarknaden och se till att verkstads- teamet har ett välplanerat arbete. Du kommer vara spindeln i nätet och ställas inför många utmaningar som behöver lösas snabbt för att vi på ett effektivt sätt ska kunna driva verkstaden framåt.

Dina färdigheter
Du ska tycka om och vara van vid att jobba mot uppsatta mål och gärna ha insikter om hur vi kan nå dem. Du gillar utmaningar och utveckling mer än du är nostalgisk. Du är noggrann, ansvarstagande och har förmågan att jobba självständigt och ta egna beslut, samtidigt som du är en bra lagspelare. Du är flexibel och ödmjuk samt tycker om att jobba i ett högt tempo. God datorvana, snabb i kommunikationen på svenska i tal och skrift, behärskar engelska samt minst b-körkort är ett krav. Kunskaper och erfarenhet om Kia och dess system samt vårt DMS-system Kobra är meriterade.

Ansökan
Är du vår näste servicerådgivare i Mariestad? Skicka in din ansökan och häng med på vår framgångsresa! Märk ansökan ”Servicerådgivare Mariestad”.
Tjänsten är heltid med 6 månaders provanställning. Fast lön. Kollektivavtal finns. Sista ansökningsdatum är den 5 mars 2021 och skickas till Servicechef i Mariestad Jacob Rosén på jacob.rosen@svenskamotor.se. Om du har frågor kring tjänsten, ring på 0501-646 26 eller skicka e-post. Intervjuer sker löpande så tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.