Servicerådgivare

Häng med på vår framgångsresa med Kia

Svenska Motor i Mariestad

Nuläge
Bilbranschen är i förändring och vi som jobbar tillsammans med Kia växer så det knakar. Därför behöver vi nu rekrytera en nyfiken och relationsstark servicerådgivare till vår nya anläggning i Mariestad. Vi är måna om att vår arbetsplats har en bra mix, därför ser vi gärna kvinnliga sökande till tjänsterna. Vår vision är att bli stadens favorit och vara ledande på vår ort.

Om tjänsten
Hos oss får du möjlighet att jobba i ett glatt och härligt team och med ett av världens främsta bilmärken, Kia. På Svenska Motor i Mariestad arbetar ca 11 personer med hela bilflödet, från nybil, begagnade bilar, verkstad, service och rekond i samma byggnad. Vi söker dig som vill bli världens bästa servicerådgivare. Det betyder att du kommer ta hand om alla våra kunder på eftermarknaden och se till att verkstads- teamet har ett välplanerat arbete. Du kommer vara spindeln i nätet och ställas inför många utmaningar som behöver lösas snabbt för att vi på ett effektivt sätt ska kunna driva verkstaden framåt.

Dina färdigheter
Du ska tycka om och vara van vid att jobba mot uppsatta mål och gärna ha insikter om hur vi kan nå dem. Du gillar utmaningar och utveckling mer än du är nostalgisk. Du är noggrann, ansvarstagande och har förmågan att jobba självständigt, samtidigt som du är en bra lagspelare. God datorvana, snabb i kommunikationen på svenska i tal och skrift samt minst b-körkort är ett krav.

Ansökan
Är du vår näste servicerådgivare i Mariestad? Skicka in din ansökan och häng med på vår framgångsresa! Märk ansökan ”Servicerådgivare Mariestad”.
Tjänsten är tillsvidareanställning, heltid. Fast lön. Kollektivavtal finns. Sista ansökningsdatum är den 25 september, 2020 och skickas till jobb@svenskamotor.se. Om du har frågor kring tjänsten så kontakta vår Servicechef i Mariestad, Jacob Rosén på 0501-646 26.