Servicerådgivare

Häng med på vår framgångsresa med Kia

Svenska Motor i Skövde

Nuläge
Bilbranschen är i förändring och vi på Svenska Motor är inne i en expansiv fas i Skaraborg. Därför söker vi dig som har en hög servicenivå och levererar ett väl utfört arbete med stort engagemang att förstärka vårt servicerådgivareteam i Skövde. Som servicerådgivare hos oss jobbar du med kunder på plats, i telefon eller via webb och mail. Vår vision är att bli stadens favorit och vara ledande på vår ort.

Om tjänsten
Hos oss får du möjlighet att jobba i ett glatt och härligt team och med ett av världens främsta bilmärken, Kia. På Svenska Motor jobbar totalt omkring 50 personer med hela bilflödet, från nybil, begagnade bilar, verkstad, service och rekond. Vi är en prestigelös arbetsplats med låg personalomsättning och hög kompetens.
Vi söker nu dig som vill bli världens bästa servicerådgivare. Det betyder att du kommer ta hand om alla våra kunder på eftermarknaden och se till att verkstadsteamet har ett välplanerat arbete. Du kommer vara spindeln i nätet och ställas inför många utmaningar som behöver lösas snabbt för att vi på ett effektivt sätt ska kunna driva verkstaden framåt.

Dina färdigheter
Du ska tycka om och vara van vid att jobba mot uppsatta mål och gärna ha insikter om hur vi kan nå dem. Du gillar utmaningar och utveckling mer än du är nostalgisk. Du är noggrann, ansvarstagande och har förmågan att jobba självständigt och ta egna beslut, samtidigt som du är en bra lagspelare. Du är flexibel och ödmjuk samt tycker om att jobba i ett högt tempo. God datorvana, snabb i kommunikationen på svenska i tal och skrift, behärskar engelska samt minst b-körkort är ett krav. Kunskaper och erfarenhet om Kia och dess system samt vårt DMS-system Kobra är meriterade.

Ansökan
Är du vår näste servicerådgivare i Skövde? Skicka in din ansökan och häng med på vår framgångsresa! Märk ansökan ”Servicerådgivare Skövde”.
Tjänsten är heltid med 6 månaders provanställning. Fast lön. Kollektivavtal finns. Sista ansökningsdatum är den 13 oktober 2023 och skickas till jobb@svenskamotor.se. Om du har frågor kring tjänsten, ställ dem till Servicechef Daniel Johansson, daniel.johansson@svenskamotor.se. Intervjuer sker löpande så tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.