Tillbehör till din Kia


Med Originaltillbehör från Kia får du samma säkerhet, kvalitet och finish som de delar som kommer med din bil när du köper den. Alla delar är tillverkade med den höga klassificering som fabriken använder när de bygger nya Kia-bilar.

Vill du komplettera eller tuffa till din bil har vi många olika unika tillbehör som ger dig stor valmöjlighet att få din Kia precis som du vill ha den.

Lasthållare

Levereras kompletta med 2 räcken och 4 fästen. Lätta och starka med enkel montering. Komplettera med t.ex. takbox eller hållare för cyklar och skidor.

Kontakta oss och ange ditt registreringsnummer så kontrollerar vi att du får rätt tillbehör för just din bilmodell.

Pris från 2 763 – 3 944 kr beroende på modell

Takbox

Olika varianter av populära Thules takboxar. Från premiumvarianten Thule Vector Alpine till den mindre Thule Motion XT L.

Kontakta oss och ange ditt registreringsnummer så kontrollerar vi att du får rätt takbox som passar till din modell.

Pris från 6 999 kr

Dragkrok, elektriskt infällbar

En helt elektrisk dragkrok till din Kia gör det enkelt och smidigt att dra släpet eller sätta på cykelstället. Fälls in eller ut med ett smidigt knapptryck och dragkroken sitter väl dold under stötfångaren när den inte används.

Kontakta oss och ange ditt registreringsnummer så kontrollerar vi vilken typ av dragkrok du kan ha på din modell.

Pris kommer inom kort

Torkarblad, fram, sats om 2 st

Sats om 2 st torkarblad i ett aerodynamiskt utförande, sk flat blade. Kias originaltorkarblad håller hög kvalitet och är enkla att montera.

Pris 399 kr