Falköping

Välkommen till Svenska Motor i Falköping.
Vi kommer att löpande informera om etableringen i Falköping nedan. Har du frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta Daniel Sjögren, platschef, vars kontaktuppgifter också finns nedan.

Svenska Motor och Falköping

Vi har den stora äran att få börja sälja och serva Kia i Falköping med omnejd från och med årsskiftet 2022/2023. Vi är ödmjuka inför uppgiften att axla rollen som auktoriserad Kia-återförsäljare i Falköping och ser med glädje framemot att få hälsa alla nya och gamla Kia-ägare välkomna till oss.

Eftersom vi vill ge dig som kund den bästa upplevelsen runt ditt bilägande och köp av bil kommer vi att bygga upp en fullserviceanläggning i Falköping. Vi beklagar att denna anläggning inte står klar i dagsläget och har därför vidtagit ett par åtgärder som förhoppningsvis ska förenkla ert bilägande.

Ansvarig för etableringen är Falköpingsbon Daniel Sjögren, tidigare servicechef Svenska Motor Skövde, som från och med årsskiftet är platschef i Falköping. Under etableringsfasen är det Daniel du kan vända dig till med eventuella frågor.
Rollen som servicechef i Skövde övertas av Daniel Johansson, som har lång erfarenhet av Kia.

Service- och verkstadsbesök

Tills vår anläggning står klar kommer all auktoriserad service av Kia-bilar ske på någon av våra andra anläggningar i Skaraborg. Vi välkomnar dig att boka in ditt verkstadsbesök hos oss genom att ringa 0515-20 10 20 eller skicka e-post till service.falkoping@svenskamotor.se. Du kan också boka via vår webbplats, svenskamotor.se.

Köp av ny eller begagnad bil

Om du är intresserad av att köpa en ny Kia eller begagnad bil från Svenska Motor, är du välkommen att kontakta en säljare på någon av våra övriga anläggningar. Vill du boka en personlig träff med en säljare är du välkommen att ringa på 0515-20 10 10. Då vi är i etableringsfasen kan mycket förändras på kort tid, så se den senaste informationen och våra lagerbilar på svenskamotor.se.

Service & verkstad

E-post:


Verkstad
0515-20 10 XX

Kontaktuppgifter

Besöksadress

Svenska Motor i Falköping

Öppettider

Bilförsäljning

Vardagar 9.00-18.00
Lördag 10.00-14.00
Söndag Stängt

Verkstad & reservdelar

Vardagar 7.00-17.00
Lördag Stängt
Söndag Stängt

Skadeverkstad

Vardagar 7.00-16.00
Lördag Stängt
Söndag Stängt

Svenska Motors avvikande öppettider

Personal

Daniel Sjögren

Platschef
0515-20 10 01
E-post