Finansiering

Genom att finansiera ditt bilköp med Svenska Motor och Kia så får du ett tryggt, enkelt och förmånligt alternativ. Det betyder att du kan känna ett lugn under hela finansieringsperioden och inför varje månad då avgiften betalas.

Som privatperson kan du välja mellan billån eller privatleasing*. Är du företagare eller jobbar med ett företags fordonspark, välkommen att läsa mer här om hur Kia är som tjänstebil och vårt alternativ företagsleasing

Svenska Motor hjälper dig med allt det praktiska runt bilfinansieringen och ser till att du känner dig fullt trygg i upplägget. Innan varje finansiering görs en kreditupplysning och kreditbesked får du direkt på plats. 

Billån

Genom billån får du ett enkelt och smidigt sätt att finansiera din nya Kia med bra villkor. Vi på Svenska Motor hjälper dig med allt det praktiska och ser till att du får ett upplägg som passar dina behov och livssituation och en betalningsplan som gör att du betalar av lånet i rätt takt. Genom rätt upplägg står du med en väl uträknad  låneskuld kvar den dag du vill sälja bilen.

Eftersom man aldrig kan veta vad framtiden har att erbjuda är våra billån flexibla. Du kan, om du vill, amortera extra för att få en lägre månadskostnad eller kortare lånetid. Det går även bra att lösa lånet i förtid, när du vill, utan krångel eller extra avgifter.

Detta är Kia Finans billån

Privatleasing

Genom Kia Privatleasing slipper du binda upp pengar i ett bilköp, utan kan istället använda dem till andra av livets intressen. Du leasar helt enkelt din helt nya Kia under 36 månader mot en månadsavgift som även inkluderar service, nybilsgaranti och vägassistans. Du slipper även att betala kontantinsats när du väljer privatleasing. När avtalstiden är slut lämnar du tillbaka bilen och kan välja en helt ny Kia om du vill.

Företagsleasing

Läs mer här om våra tjänstebilserbjudande.


Om Kia Finans

Kia Finans är vår finanspartner på Svenska Motor som hjälper dig att hitta rätt finansieringslösning för ditt bilköp på bästa möjliga vis.

Bakom Kia Finans står Santander Consumer Bank, som tillhör den globala bankkoncernen Banco Santander, en av världens största banker med 144 miljoner kunder i över 45 länder. De är även en av de ledande aktörerna inom fordonsfinansiering i Europa. Du kan läsa mer på santanderconsumer.se .

* Kia Privatleasing erbjuds endast för vissa modeller.