Kia Orignalservice


Varför en Kia Originalservice? Det finns många
fördelar med en originalservice och här kommer
vi att ta upp några av de viktigaste delarna.

Auktoriserade experter

Vi på Svenska Motor är auktoriserade och utbildade för och av Kia vilket gör att vi är experter på din bil. Det är en viktig kvalitetsäkring för att du ska få rätt service och att alla bilens garantier ska gälla. Vid service hos oss använder vi oss uteslutande av Kias originaldelar.

Bilens andrahandsvärde

Genom att serva din bil enligt givna serviceintervaller och på en auktoriserad verkstad så ökar du bilens livslängd och prestanda, samt hjälper den att bibehålla sitt värde. Stämpeln du får i serviceboken efter att ha varit hos oss säkerställer också ett bra andrahandsvärde.

Kias 8+ service

För Kia-bilar som är äldre än 7 år så har vi ett servicepaket som heter 8+. Det är ett paket speciellt framtaget för att kunna erbjuda en bra service till ett förmånligt pris även när din bil har blivit lite äldre. För ju fler mil som din bil har rullat, desto viktigare är det att den kontrolleras för att kunna fortsätta att fungera bra. Läs mer om Kias 8+ service.

Förbesiktning

För att slippa omkostnader och besvär som en ombesiktning drar med sig, hjälper vi på Svenska Motor dig genom att kontrollera din bil inför kontrollbesiktningen. Skulle något fel upptäckas står vi naturligtvis till tjänst att åtgärda detta om så önskas.

Förbesiktningen hos Svenska Motor kostar 100 kr och summan dras av vid eventuell reparation i samband med förbesiktningen.