8+ service


Kia 8+ är ett servicepaket som får din bil att rulla längre. Det är framtaget speciellt för bilar som är äldre än 7 år och till ett förmånligt pris.

Det här är en Kia 8+ Service

En Kia 8+ Service hos Svenska Motor innebär att vi använder avancerade diagnosinstrument som exakt kan läsa av din bils kondition. I en 8+ Service ingår det, förutom ett oljebyte också en genomgång utefter ett märkesspecifikt protokoll med 20 punkter. Givetvis kontrollerar vi också om din bil berörs av till exempel en återkallelse eller servicekampanj. Detta sker endast när du gör din 8+ Service hos oss som auktoriserad verkstad. Vi använder självklart alltid Kia originaldelar vid service och reparation.

En stund omsorg som gör gott

En Kia som med jämna mellanrum får tas om hand kommer att hålla längre. Har bilen fått rätt service och har alla stämplar i sin servicebok, har den också ett bättre andrahandsvärde den dagen du vill sälja den. Därför är det bra om du fortsätter att serva din bil hos oss som är auktoriserad Kia-verkstad. Då kan du vara säker på att du har gjort allt för att förebygga problem och kan undvika onödiga reparationskostnader.

Priset för en 8+service är från 1.595 kr och då ingår olja, oljefilter, miljöavgifter och Kia 8+ serviceprotokoll. Välkommen att boka din service hos Svenska Motor.