Den laddbara rörelsen fortsätter – upptäck friheten med Kia

Nu kan du äga våra välutrustade Kia-modeller genom antingen skräddarsydda billån eller flexibel privatleasing där serviceavtal ingår som standard. Dessutom erbjuder vi mer flexibla bindningstider med Kia Privatleasing 12–36 månader. Vi gör friheten att köra laddbart tillgänglig för dig och dina intressen. Upptäck den laddbara friheten med Kia.

Redan i grundutförandet är våra laddbara Kia-modeller välutrustade. Bland annat ingår adaptiv farthållare, eluppvärmd ratt och uttrycksfulla metallic-färger som standard. Uppkopplade tjänster är även det standard i alla Kias-modeller, där Kia Connect-appen underlättar ditt liv med bilen genom fjärrstyrda funktioner, direkt från din smartphone.

Kia Billån

För dig som vill äga din bil finns Kia Billån som inkluderar serviceavtal. I din finansiering så ingår alltid låneskyddet upp till fyra månader – helt utan extra kostnad. Därefter kan du fortsätta med låneskyddet men bestämmer själv. Svenska Motor och Kia vill göra det enkelt att äga och finansiera en laddbar bil.

Kia Privatleasing

Kia Privatleasing innebär att du betalar en månadskostnad för din Kia och då ingår Kia Serviceavtal, vägassistans och garanti. Smidigt och bekvämt. Vill du ha ännu större flexibilitet i bindningstiden kan du välja Kia Privatleasing 12-36 månader.

Läs mer om Privatleasing

Kia som tjänstebil

I en Kia som tjänstebil får du den senaste tekniken med säkerhets- och infotainmentsystem och uppkopplade tjänster. Dessutom låga CO2-utsläpp och generösa utrustningspaket som standard. Finns även flera laddbara modeller där du kan få med fyrhjulsdrift. Kia som tjänstebil är tryggt, säkert och tar dig längre.

Läs mer om tjänstebilar

Kia Originaltillbehör

Kia Originaltillbehör är speciellt tillverkade och anpassade efter just din bil och gör att du kan bevara originalkänslan längre. I utbudet finns bland annat högkvalitativa dragkrokar, lasthållare och LED-belysning till bakluckan.

Läs mer om tillbehör

100% laddbart 2024 är Kias mål.

Kias mål är att så många som möjligt ska kunna ställa om till att köra på el. Sedan 2013 har Kia lanserat 8 elektrifierade och laddbara bilmodeller. Idag är 83% av Kias totala försäljning laddbar. Dessutom har Kia 35 gram genomsnittligt CO2-utsläpp jämfört med snittet i Sverige på 74 gram CO2. Men Kia nöjer sig inte där. Målet är 100 % laddbar försäljning i Sverige år 2024.

Kias 7 års nybilsgaranti

Litar man på kvaliteten hos sina bilar så vågar man lämna garantier. Det är därför Kia har branschens längsta nybilsgaranti på hela sju år. Det är kvalitet på riktigt. Nybilsgarantin följer din bil när den byter ägare. Det är en av orsakerna till att en begagnad Kia har ett så bra andrahandsvärde. Du får dessutom fri assistans och upp till sju års fria kartuppdateringar när du servar din Kia hos en auktoriserad Kia-verkstad.

Statistik: YTD jan-okt 2022. Bränsleförbrukning blandad körning enligt körcykeln WLTP: e-Soul till XCeed Plug-In Hybrid 0-1,7 l/100km, C02-utsläpp 0-38g/km.