Plåtverkmästare Lidköping

Häng med på vår framgångsresa med Kia

Svenska Motor i Lidköping

Om tjänsten
Hos oss får du möjlighet att jobba i ett glatt och härligt team och med två av världens främsta bilmärken, Kia och Mercedes. På Svenska Motor i Lidköping, Skövde och Mariestad jobbar totalt omkring 60 personer med hela bilflödet, såsom nybil, begagnade bilar, verkstad, skadeverkstad och rekond. I Lidköping arbetar idag 20 personer och vi söker nu en ny plåtverkmästare som kan vara med utveckla och driva plåtverkstaden framåt.

I rollen som plåtverkmästare kommer du att leda och fördela arbetet för våra två skadetekniker och vara behjälplig i deras arbete samt vara ansiktet utåt för våra kunder. Du kommer att jobba i tätt samarbete med verkstadschef, mekaniker, reservdelspersonal samt kundmottagare. Ditt ansvar inkluderar att maximera verkstadens effektivitet och verksamhet.

Din huvudsakliga uppgift blir att utreda och hantera skadefall som involverar bilar, transportbilar och andra fordon. Det kan innebära att bedöma skador, samarbeta med försäkringsbolag och reparationsverkstäder, samt säkerställa att skaderegleringen följer lagar och försäkringspolicys. Det är en roll som kräver en noggrann och analytisk inställning, goda kommunikationsfärdigheter och förmågan att fatta välgrundade beslut.

Dina färdigheter
För att lyckas i tjänsten är det viktigt att ha en bra förståelse för fordonsmekanik och reparationsprocesser. Du behöver också ha en förmåga att hantera kundrelationer och förklara komplexa skaderegleringsprocesser på ett tydligt sätt. Du ska tycka om och vara van vid att jobba mot uppsatta mål och gärna ha insikter om hur vi kan nå dem. Noggrannhet, ansvarstagande och vilja att utvecklas ser vi som en självklarhet. Du är flexibel och ödmjuk samt tycker om att jobba i ett högt tempo. God datorvana med kunskaper i Cabas samt snabb i kommunikationen på svenska i tal och skrift samt att du behärskar engelska och minst b-körkort är ett krav. Vi ser det som meriterande om du har kunskaper i Kobra samt arbetat med skadereglering tidigare.

Ansökan
Är du vår nya plåtverkmästare i Lidköping? Skicka in din ansökan och häng med på vår framgångsresa! Märk ansökan ”Plåtverkmästare Lidköping”. Tillträde efter överenskommelse och tjänsten är tillsvidareanställning, heltid. Fast lön. Kollektivavtal finns. Sista ansökningsdatum är den 19 maj 2024 och skickas till jobb@svenskamotor.se. Om du har frågor kring tjänsten, ställ dem till platschef Jimmy Tillborn, jimmy.tillborn@svenskamotor.se. Intervjuer sker löpande så tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.