Däcktjänster

Däcken är en viktig del av din bil och de påverkar inte bara körupplevelsen utan också en rad säkerhetsegenskaper. Vi hjälper dig med allt från hjulskifte till nya däck och fyrhjulsinställning!

Däckhotell

Trångt i garaget eller förrådet? Ta in på Svenska Motors däckhotell!

Priset för däckhotell inkl. skiftning och tvätt är 995 kr per säsong.

Lämna in dina däck för ett enklare bilägande och förvaring. Vi utför hjulbyte, rengör dem, kontrollerar mönsterdjup och lufttryck samt kodar in lufttryckssensorer vid behov. Vi erbjuder däckförvaring på alla våra orter, kontakta våra verkstäder för mer information.

Verkstad direktnummer:

Lidköping: 0510-48 81 95
Mariestad: 0501-646 25
Skövde: 0500-44 48 44

Hjulskifte

Våra verkstäder i Lidköping, Mariestad och Skövde erbjuder hjälp att skifta hjul efter säsong. Vanligen har vi speciella dagar i april och november med förmånligt pris. Håll utkik i sociala medier och kontakta oss så hjälper vi dig att boka in en tid som passar!

Nya däck

Vi tillhandahåller däck från flera olika leverantörer, och inför varje ny vinter- eller sommarsäsong sätter vi ihop ett antal prisvärda och kvalitativa däckpaket för din bil. Givetvis kan du köpa och skifta däck hos oss, resten av året också.

Fyrhjulsinställning

Vi erbjuder fyrhjulsinställning som en bra investering både för dig och din bil, då rätt hjulinställning minskar bränsleförbrukning och sparar däckslitage. En fyrhjulsinställning kan göras separat eller tillsammans med en vanlig service, reparation eller i samband med hjulskifte. Kontakta oss för mer information och bokning av tid.