Rekond


Genom ett par enkla tjänster kan du förlänga nybilskänslan och livslängden på din bil. Hos oss får du förstklassig hjälp med underhåll av glas, lack och övriga rekondtjänster.

Rekonditionering

Att rekonditionera sin bil, eller rekonda som vi också säger, betyder helt enkelt att vi städar och tvättar bilen. Vi hjälper till med allt från en enkel yttre tvätt till fullständig rengöring av motor, rutor, klädsel, fälgar, polering och vaxning. En rekonditionering är som att köpa en ny bil, nästan. Alla våra rekondtjänster bokas genom våra servicerådgivare.

Lagning eller byte av bilglas

Vi lagar stenskott eller byter rutor. För att spara din tid kan våra bilglasmästare laga din ruta samtidigt som du gör övrig service hos oss. Om din vindruta är sliten eller skadad så byter vi den, enligt regelboken och med originaldelar. Vid eventuell skada på bilglaset, glöm inte att anmäla det till ditt försäkringsbolag innan du bokar reparation eller byte. Våra glastjänster bokas hos din servicerådgivare.

Lackskydd / lackförsegling / lackkonservering

Vår lackskyddsbehandling bevarar värdet på din bil. När vi lackbehandlar så polerar vi lacken så ytan blir som ny. Behandligen ger ett starkt skydd och gör det både enklare och roligare att hålla lacken ren och fräsch.