Rekond

Genom ett par enkla tjänster kan du förlänga nybilskänslan och livslängden på din bil. Hos oss får du förstklassig hjälp med underhåll av glas, lack och övriga rekondtjänster.

Rekonditionering

Att rekonditionera sin bil, eller rekonda som vi också säger, betyder helt enkelt att vi städar och tvättar bilen. Vi hjälper till med allt från en enkel yttre tvätt till fullständig rengöring av motor, rutor, klädsel, fälgar, polering och vaxning. En rekonditionering är som att köpa en ny bil, nästan. Alla våra rekondtjänster bokas genom våra servicerådgivare.

TjänstBeskrivningPris
HandtvättUtvändig tvätt samt avtorkning i förarmiljön299 kr
In- & utvändig tvättUtvändig tvätt, grovdammsugning, avtorkning invändigt749 kr
Motortvätt199 kr
Glasrutebehandling749 kr
Fälgbehandling199 kr/fälg
StrålkastarrenoveringVåtslipning av strålkastarens yttre749 kr/lampa
Klädseltvätt, kemtvätt textil499 kr/rad
Läderbehandling499 kr/rad
Keramisk lackförsegling, ny bilWürth Evershine Ultima4 995 kr
Keramisk lackförsegling, begagnad bilWürth Evershine Ultima4 995 kr
Helrekond, begagnad bilPolering, vaxning, invändig rekond, motortvätt, iläggning stenskott om lackstift finns med i bilenfr. 2 995 kr

Lagning eller byte av bilglas

Vi lagar stenskott eller byter rutor. För att spara din tid kan våra bilglasmästare laga din ruta samtidigt som du gör övrig service hos oss. Om din vindruta är sliten eller skadad så byter vi den, enligt regelboken och med originaldelar. Vid eventuell skada på bilglaset, glöm inte att anmäla det till ditt försäkringsbolag innan du bokar reparation eller byte. Våra glastjänster bokas hos din servicerådgivare.

Lackskydd / lackförsegling / lackkonservering

Vår lackskyddsbehandling bevarar värdet på din bil. När vi lackbehandlar så polerar vi lacken så ytan blir som ny. Behandligen ger ett starkt skydd och gör det både enklare och roligare att hålla lacken ren och fräsch.