Servicerådgivare

Häng med på vår framgångsresa med Kia

Svenska Motor i Falköping

Nuläge
Bilbranschen är i ständig förändring och vi som jobbar tillsammans med Kia växer så det knakar. Vi håller på att etablera oss i Falköping och har precis gjort klart med plats för vår fullserviceanläggning. Därför söker vi dig som har en hög servicenivå och levererar ett väl utfört arbete med stort engagemang att förstärka vårt servicerådgivareteam i Falköping. Som servicerådgivare hos oss jobbar du med kunder på plats, i telefon eller via webb och mail. Vår vision är att bli stadens favorit och vara ledande på vår ort.

Om tjänsten
Hos oss får du möjlighet att jobba i ett glatt och härligt team och med ett av världens främsta bilmärken, Kia. På Svenska Motor jobbar totalt omkring 50 personer med hela bilflödet, från nybil, begagnade bilar, verkstad, service och rekond. Vi är en prestigelös arbetsplats med låg personalomsättning och hög kompetens.
Vi söker nu dig som vill bli världens bästa servicerådgivare. Det betyder att du kommer ta hand om alla våra kunder på eftermarknaden och se till att verkstadsteamet har ett välplanerat arbete. Du kommer vara spindeln i nätet och ställas inför många utmaningar som behöver lösas snabbt för att vi på ett effektivt sätt ska kunna driva verkstaden framåt.

Dina färdigheter
Du ska tycka om och vara van vid att jobba mot uppsatta mål och gärna ha insikter om hur vi kan nå dem. Du gillar utmaningar och utveckling mer än du är nostalgisk. Du är noggrann, ansvarstagande och har förmågan att jobba självständigt och ta egna beslut, samtidigt som du är en bra lagspelare. Du är flexibel och ödmjuk samt tycker om att jobba i ett högt tempo. God datorvana, snabb i kommunikationen på svenska i tal och skrift, behärskar engelska samt minst b-körkort är ett krav. Kunskaper och erfarenhet om Kia och dess system samt vårt DMS-system Kobra är meriterade.

Ansökan
Är du vår nya servicerådgivare i Falköping? Skicka in din ansökan och häng med på vår framgångsresa! Märk ansökan ”Servicerådgivare Falköping”.
Tillträde efter överenskommelse och tjänsten är tillsvidareanställning, heltid. Fast lön. Kollektivavtal finns. Sista ansökningsdatum är den 23 februari 2024 och skickas till jobb@svenskamotor.se. Om du har frågor kring tjänsten, ställ dem till platschef Daniel Sjögren, daniel.sjogren@svenskamotor.se. Intervjuer sker löpande så tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.