Fordonstekniker

Häng med på vår framgångsresa med Kia

Svenska Motor i Skövde

Nuläge
Bilbranschen är i förändring och vi som jobbar tillsammans med Kia växer så det knakar. Därför behöver vi nu rekrytera en driftig och ansvarsfull fordonstekniker till vår anläggning i Skövde. Vår vision är att bli stadens favorit och vara ledande på vår ort.

Om tjänsten
Hos oss får du möjlighet att jobba i ett glatt och härligt team och med det snabbast växande bilmärket i Sverige, Kia. På Svenska Motor arbetar totalt cirka 50 personer med hela bilflödet, från nybil, begagnade bilar, verkstad, service och rekond. Att vara fordonstekniker hos oss innebär att du ska vara strukturerad och effektiv och gilla utmaningar och lösa problem.

Dina färdigheter
Vi erbjuder ett spännande arbete som omfattar allt från service till reparationer och felsökning på många olika fordonsslag såsom personbilar och även transportbilar. B-körkort är ett krav, andra körkort är meriterande. Du kommer att få fortlöpande kvalificerad utbildning av de märken vi är auktoriserade för. Det är viktigt att du är kvalitets- och serviceinriktad samt kan bidra till ett gott samarbete och god kamratskap på arbetsplatsen. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Ansökan
Är du vår näste fordonstekniker? Skicka in din ansökan och häng med på vår framgångsresa! Märk ansökan ”Fordonstekniker Skövde”.
Tjänsten är tillsvidareanställning, heltid. Fast lön. Kollektivavtal finns. Sista ansökningsdatum är den 31 mars 2024 och skickas till jobb@svenskamotor.se. Om du har frågor kring tjänsten så kontakta vår servicechef Daniel Johansson, daniel.johansson@svenskamotor.se. Intervjuer sker löpande så tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag..