Fordonstekniker

Häng med på vår framgångsresa med Kia

Svenska Motor i Lidköping

Nuläge
Bilbranschen är i förändring och vi som jobbar tillsammans med Kia växer så det knakar. Därför behöver vi nu rekrytera en driftig och ansvarsfull fordonstekniker till vår anläggning i Lidköping. Vår vision är att bli stadens favorit och vara ledande på vår ort.

Om tjänsten
Hos oss får du möjlighet att jobba i ett glatt och härligt team och med det snabbast växande bilmärket i Sverige, Kia, och premiummärket Mercedes-Benz. På Svenska Motor arbetar totalt cirka 45 personer med hela bilflödet, från nybil, begagnade bilar, verkstad, service och rekond. Att vara fordonstekniker hos oss innebär att du ska vara strukturerad och effektiv och gilla utmaningar och lösa problem.

Dina färdigheter
Vi erbjuder ett spännande arbete som omfattar allt från service till reparationer och felsökning på många olika fordonsslag och drivlinor. Du ska ha fordonsteknisk utbildning, god datorvana samt några års yrkeserfarenhet. B-körkort är ett krav, andra körkort är meriterande. Du kommer att få fortlöpande kvalificerad utbildning av de märken vi är auktoriserade för. Det är viktigt att du är kvalitets- och serviceinriktad samt kan bidra till ett gott samarbete och god kamratskap på arbetsplatsen. Meriterande är om du tidigare har erfarenhet från systemteknik och/eller diagnosteknik samt om du jobbat med Kia och/eller Mercedes-Benz.

Ansökan
Är du vår näste fordonstekniker? Skicka in din ansökan och häng med på vår framgångsresa! Märk ansökan ”Fordonstekniker Lidköping”.
Tjänsten är tillsvidareanställning, heltid. Fast lön. Kollektivavtal finns. Sista ansökningsdatum är den 24 september 2021 men intervjuer sker löpande så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Skickas till jobb@svenskamotor.se. Om du har frågor kring tjänsten så kontakta vår Servicechef i Lidköping Marcus Tapper på 0510-488 185.

Svenska Motor Sverige AB är ett bolag med anor som genom åren varit återförsäljare för en rad bilmärken. Numera exklusiv Kia-återförsäljare i Lidköping, Mariestad och Skövde med ca 45 medarbetare. Bolaget omsatte år 2018 ca 312 miljoner kronor.