Säljare Lidköping

Häng med på vår framgångsresa med Kia

Svenska Motor i Lidköping

Bilbranschen är i förändring och vi som jobbar tillsammans med Kia växer så det knakar. Därför behöver vi nu rekrytera en social och måldriven säljare med minst tre  års erfarenhet av uppsökande / proaktiv försäljning till vår anläggning i Lidköping. Vår vision är att bli stadens favorit och vara ledande på vår ort.

Om tjänsten
Hos oss får du möjlighet att jobba i ett glatt och härligt team och med det snabbast växande bilmärket i Sverige, Kia. På Svenska Motor arbetar totalt cirka 45 personer med hela bilflödet, från nybil, begagnade bilar, verkstad, service och rekond. Vi är exklusiv Kia-återförsäljare och har bland annat auktoriserad Mercedes-Benz verkstad på vår anläggning i Lidköping. Vi söker dig som på ett modernt och effektivt sätt kan hantera hela processen i en försäljning från intresseväckare, behovsanalys, kundmöte till leverans och uppföljning.

Dina färdigheter

Du kommer att jobba både proaktivt och aktivt med potentiella kunder och nuvarande kunder som finns i alla våra kanaler, både digitalt och fysiskt i och utanför vår bilhall.  Vi förväntar oss att du har god förmåga att organisera och planera ditt arbete, är ödmjuk, ett skarpt sinne för affärer och en stor portion servicekänsla. Du ska tidigare ha erfarenhet från försäljning och uppsökande / proaktiv försäljning. Meriterande är om du jobbat mot både mot privatkunder, offentlig sektor och B2B.

Övriga krav är att du är snabblärd, har goda digitala- och datorkunskaper, kunna skriva och prata på svenska och engelska samt ha B-körkort. Att tidigare ha arbetat med bilförsäljning är inte ett krav.

Ansökan
Är du vår nya kollega? Skicka in din ansökan och häng med på vår framgångsresa! Märk ansökan ”Säljare Lidköping”.
Tjänsten är tillsvidareanställning, heltid. Rekrytering sker löpande så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Sista ansökningsdatum är den 31 oktober 2021 och skickas till jobb@svenskamotor.se. Om du har frågor kring tjänsten kontakta vår försäljningschef Jimmy Tillborn på 0500-44 48 02.