Svenska Motor är auktoriserad återförsäljare för Subaru och grundades 2011. Vi utför service, reparationer och rekond, säljer reservdelar och tillbehör och har ett brett utbud av begagnade bilar, alla märken. Svenska Motor är helägt dotterbolag till Nordiska Motor AB, och drar därmed nytta av den organisation och kompetens som finns hos moderbolaget.

Under Svenska Motors två första verksamhetsår såg man ett uppdämt behov för Hyundai i Skövde. Bara efter första året uppnåddes en marknadsandel på över 8 procent och ca 300 nya Hyundaibilar levererades.

I och med det ökade intresset för märket och ett visat uppdämt behov, har nu Svenska Motor tagit nästa steg genom att i mars 2014 öppna en helt ny fullserviceanläggning, mitt i ”Skövdes nya bilcentrum” vid Karstorpsrondellen.

Sedan juli 2017 är Svenska Motor även auktoriserad återförsäljare och verkstad för Subaru.

Sedan januari 2020 har Svenska Motor upphört med att sälja nya Hyundai-bilar.

Den nya anläggningen i Skövde, med sitt utmärkta läge, är byggd med kunden i fokus och för en god och effektiv arbetsmiljö.

Din integritet är viktig för oss

För att kunna ge dig ett bra stöd i bilköpet såväl som i bilägandet behöver vi samla och behandla personuppgifter om dig. Den 25 maj 2018 träder en ny EU-förordning, GDPR (General Data Protection Regulation), i kraft och ersatte den tidigare personuppgiftslagen, PUL.

GDPR innebär att kraven på hur företag och organisationer får behandla personuppgifter skärps, samtidigt som dina rättigheter som konsument stärks. I vår integritetspolicy förklarar vi hur vi behandlar dina personuppgifter.

Här kan du ta del av vår integritetspolicy:

Integritetspolicy_180424