Upptäck Kia som tjänstebil.

Ett fulladdat företagserbjudande – njut av en välutrustad Kia med hög prestanda – Kia EV6 AWD Special Edition. Bli en del av den laddbara friheten med en elbil som tjänstebil.

Kia EV6 Special Edition.
Upplev ultrasnabb laddning.

Med Kia EV6 AWD Special Edition får du tillgång till avancerad 800-voltsteknik som ger dig möjlighet till snabb laddning från 10–80% på så lite som 18 minuter.

Utöver detta inkluderar modellen funktioner som Vehicle-2-Load, Kia Connect och matrix-strålkastare. Med en imponerande räckvidd på upp till 506 km ger Kia EV6 Special Edition användarna möjlighet att uppleva den laddbara friheten.

Modellen är utrustad med en kraftfull motor på 325 hk och fyrhjulsdrift för bästa prestanda och köregenskaper i olika väderförhållanden. Dessutom inkluderar den funktioner som Vehicle-2-Load, Kia Connect samt moderna matrix-strålkastare för optimal belysning och säkerhet. Med en imponerande räckvidd på upp till 506 km ger Kia EV6 AWD Special Edition dig friheten att utforska längre sträckor utan oro för laddstopp.

Läs mer >

Batterikapacitet 77.4 kWh
AWD 325hk

Företagserbjudande*
Från 569 900 kr

Business Lease inkl försäkring, service och vinterdäck***
Från 5 064 kr/mån

Förmånsvärde**
Från 2 868 kr/mån

Teknologi som tar dig framåt.

Med E-GMP-plattformen får du en rymlig och bekväm kupé som erbjuder hög komfort för såväl föraren som passagerarna i bilen. Den banbrytande plattformen ger inte bara inspirerande köregenskaper utan också en stabil och tyst körupplevelse vid högre hastigheter. Samtidigt som den levererar en imponerande räckvidd.

Med sin banbrytande 800-voltsteknik kan EV6 laddas snabbt. På så lite som 18 minuter når det 10–80% laddning. Upplev en ny standard för elektrisk komfort och prestanda!

Alltid i en Kia.

I en laddbar Kia ingår alltid följande som standard:
> Metallic/pearl-lack
> Rattvärme
> 7 års nybilsgaranti från fabrik
> 7 års assistans i samband med Kia Originalservice
> 7 års app-styrning (Kia Connect)
> 7 års uppkopplad navigation med live-tjänster (Kia Live)

Kia Business Lease.

Din tjänstebil ska kännas spännande, men upplägget får gärna vara fritt från överraskningar. Med Kia Business Lease kan du uppleva en laddbar frihet i form av en välutrustad laddbar Kia inklusive försäkring, service, vinterhjul och garanterat restvärde.
Det här ingår med Business Lease:
> Kia Bilförsäkring
> Kia Servicelöfte
> Kia Original vinterhjul
> Garanterat restvärde
Läs mer >

Kia Finansiell Leasing.


Med Kia Finansiell Leasing väljer du själv till de tjänster du behöver samt sätter bilens restvärde. Kia Finans hyr ut bilen mot en månadskostnad. Leasingavgiften bestäms av bilens nettopris, kapitalkostnaden och fordonets restvärde.

Kia Originaltillbehör


Bevara originalkänslan med Kia Originaltillbehör. För att vara säker på att din Kia fungerar pålitligt och säkert bör du alltid använda originaldelar som designas, tillverkas och testas enligt Kias höga kvalitetskrav och har då samma höga standard som de fabriksmonterade delarna.

Läs mer >

Kias 7 års nybilsgaranti

Litar man på kvaliteten hos sina bilar så vågar man lämna garantier. Det är därför Kia har branschens längsta nybilsgaranti på hela sju år. Det är kvalitet på riktigt. Nybilsgarantin följer din bil när den byter ägare. Det är en av orsakerna till att en begagnad Kia har ett så bra andrahandsvärde. Du får dessutom fri assistans och upp till sju års fria kartuppdateringar när du servar din Kia hos en auktoriserad Kia-verkstad.

Energiförbrukning Kia EV6 AWD Special Edition bl. körning enligt körcykeln WLTP: 17,2 kWh/100 km.

*Företagserbjudande gäller företagskunder som har ramavtal med Kia, eller som finansierar genom Kia Finans eller annat avtalat Leasing/Finansbolag. Gäller endast lagerbilar och kan ej kombineras med andra erbjudanden eller avtalsrabatter.

***Kia Business Lease: Erbjudandena gäller ordertecknade bilar t.o.m. 19/5-2024. Första förhöjd hyra 20%, 36 mån, exklusive avdragsgill moms, max körsträcka i prisuppgiften ovan är 1500 mil/år, garanterat restvärde. Kia Serviceavtal, Kia Original Vinterhjul och Kia Bilförsäkring ingår i priset. Försäkringspremien är en indikation baserad på en genomsnittspremie och bolagsspecifik premie fastställs vid tecknandet. Se fullständiga försäkringsvillkor på http://www.kiabilforsakring.com. Onormalt slitage och övermil debiteras utöver leasinghyran, uppläggnings- & adminavgifter tillkommer. Månadshyran är rörlig och kan förändras baserat på framtida justeringar i leasegivarens upplåningskostnader. Kia Business Lease är ett samarbete mellan Kia Sweden AB, Kia Finans, en del av Santander Consumer Bank och Kia Bilförsäkring, en del av If Skadeförsäkring.

**Förmånsvärde: kostnaden för föraren motsvarar den skatt denne får betala per månad för bilförmånen, baserat på en marginalskatt på 50%.

Bilarna på bilderna är Kia EV6 GT Line. Bilarna på bilderna kan vara extrautrustade. Med reservation för ev. felskrivningar.

7 år nybilsgaranti: Garantin följer bilen och upphör sju år efter första registreringsdatum eller efter 15 000 körda mil, det som först uppnås, alternativt med obegränsad körsträcka de första tre åren. För att nybilsgarantin ska gälla så måste all service utföras antingen av en auktoriserad Kia-verkstad eller av annan verkstad, förutsatt att arbetet utförts på ett fackmannamässigt sätt enligt Kias serviceprogram under hela garantitiden. Särskilda villkor för registrerade bilar i yrkestrafik.

Assistans: När du köper eller leasar en ny Kia ingår Fri Assistans till första servicetillfället. När du därefter servar din Kia hos en auktoriserad Kia-verkstad får du inte bara en originalservice med högsta kvalitet på allt från själva utförandet till varje liten reservdel. Du får också automatiskt en kostnadsfri förlängning av Kia Assistans som gäller till nästa servicetillfälle. Det gäller ända till den dagen då din bil är 7 år eller har gått 15 000 mil. Särskilda villkor för registrerade bilar i yrkestrafik.